Etusivu

Tervetuloa Kuhmon Reserviupseerit ry:n kotisivuille. Sivuilla esitetään tiiviit perustiedot yhdistyksen toiminnasta. Tälle sivulle päivitetään tietoa kokouksista ja tulevista tapahtumista.

 

 

 

Sääntömuutos

Kuhmon reserviupseerit ry:n syskokous hyväksyi sääntöihin muutoksen, joka koskee etäkokousten järjestämistä ja nimenkirjoitusoikeutta.

Säännöt tulevat voimaan, kun RUL ja PRH ovat hyväksyneet ne. Muutosesitys on luettavissa tästä. (Alin tiedosto, jossa esitetyt muutokset punaisella).

Kevätkokous 2023

Yhdistyksen kevätkokous järjestetään 13.4. 2023 klo 18.00 Hotelli Kainuussa Kuhmossa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja hallituksen esitys yhdistyksen varojen sijoittamisesta.

Tervetuloa!

Urheilemaan!

Hyvät res.urheilun ystävät,

Tervetuloa kauden avaukseen Kalevalan hiihtokeskuksen ampumaradalle ensi torstaina 26.1. klo 17.00 Aloitetaan viikottaiset pistooliampuma- ja hiihtoharjoitukset tavoitteena ampumataidon ja kunnon kohottaminen (sekä  menestys piirin ja Resul:n res.urheilukilpailuissa). Ammutaan cal 22 pistooleilla ja hiihtotyyli ja matka on vapaa. Tulokset kirjataan ja niitä voidaan yhteisellä päätöksellä jakaa ja julkaista.

Sovitaan ensimmäisellä kerralla harjoitusten käytänteistä mallina aikaisempi tapa aseen kohdistamisesta, ammunnasta levosta ja hiihdon lomassa yms.

Huolehdithan harjoituksiimme ja kilpailuihinkin osallistuessasi, että henkilökohtainen vakuutusturva on kunnossa. Ellei vakuutusta vielä ole, siihen löytyy opastus seuraavan linkin kautta: https://www.rul.fi/jasenille/rul-plus/ ja https://www.reservilaisliitto.fi/jasenille/toimintaturva/  . Toiminnan järjestäjänä olemme vakuutettuja Resul:n puolesta mutta henkilökohtainen, reserviläisurheilun kattava vakuutus silti tarvitaan.

Kaikki reserviupseerit ja reserviläiset ovat tervetulleita mukaan ja toivonkin että välitätte viestiä eteenpäin.

Kainuun res.piirien kilpailukalenteri löytyy tämän linkin takaa: https://www.rul.fi/kainuu/ ja ResUl:n kilpailukalenteriin täältä: https://resul.fi/kilpailukalenteri/ .

Huom. Kuhmossa järjestetään 25.2. Reserviläispiirien talvikilpailu, joiden järjestelyistä vastaavat kuhmolaiset res.järjestöt.

Tervetuloa mukaan!

Auvo Kärnä, urh.ups 044 5942757