Etusivu

Tervetuloa Kuhmon reserviupseerikerhon kotisivuille. Sivuilla esitetään tiiviit perustiedot kerhon toiminnasta. Tälle sivulle päivitetään tietoa kokouksista ja tulevista tapahtumista.

 

 

Kerhomajan myynti etenee

Yhdistyksen yleinen kokous 14.6.2021 hyväksyi hallituksen esityksen majasta tehdyn ostotarjouksen hyväksymisestä, ja myynnistä tehtiin esisopimus 24.6. Kokouksen pöytäkirjan voit lukea täältä (alin tiedosto).

Reserviläisurheilua!

Kutsun jälleen kaikki res.urheilun ystävät harjoituksiin Kalevalan hiihtokeskukseen (ampumarata). Aloitetaan kesäkauden harjoitukset ensi torstaina, 27.5. klo 17.

Kohdistetaan ensin aseet, ammutaan sitten 10 laukausta levosta ja suoritetaan sen jälkeen pist.ampumajuoksu/kävely (ammunta 5 + 5 ls). Harjoituksen voi suorittaa myös oman suunnitelman mukaan, esim. pelkkä ammunta. Harjoitusten tavoitteena on nostaa kuntoa ja ampumataitoa tuleviin res.piirien pist.juoksukilpailuihin (pistooliampumajuoksu Ristijärvellä 24.6., maastokilpailu Puolangalla 29.7.), mutta harjoituksiin osallistuminen ei edellytä kilpailuihin osallistumista.

Huolehdithan harjoituksiimme ja kilpailuihinkin osallistuessasi, että henkilökohtainen vakuutusturva (esim. res. ampumaturva) on kunnossa. Ellei vakuutusta vielä ole, sen voi hankkia kätevästi tämän linkin kautta: https://www.rul.fi/jasenille/rul-plus/ . Toiminnan järjestäjänä olemme vakuutettuja Resul:n puolesta. Noudatamme harjoituksissa myös koronavirusepidemian vuoksi annettuja rajoituksia (turvaetäisyys, min 2m).

Lähetän tämän viestin vain osalle Kuhmon res.ups.kerhon jäsenistä, sillä käytössäni olevat osoitetiedot ovat puutteelliset. Viesti on myös kohdennettu vain niille, joiden oletan asuvan paikkakunnalla ja tiedän harrastavan liikuntaa ja ammuntaakin. Kaikki res.ups. kerhon ja reserviläisten jäsenet ovat kuitenkin tervetulleita toimintaan ja toivonkin että välitätte viestiä eteenpäin.

Tervetuloa mukaan!

Terv.,

Auvo Kärnä

Kuhmon reserviupseerit ry.

urh.ups

  1. 044 5942757