Tervetuloa Kuhmon reserviupseerikerhon kotisivuille. Sivuilla esitetään tiiviit perustiedot kerhon toiminnasta. Tälle sivulle päivitetään tietoa kokouksista ja tulevista tapahtumista.

 

Hei,

Heinäkuun neljäs päivä (4.7.-19) on reserviläispiirien pistooliampumahiihtokilpailut Ristijärvellä. Kutsun kuhmolaiset reserviläisurheilijat ko. kilpailuun valmistavaan harjoitukseen torstaina 6.6. klo 18.00 Kalevalan hiihtokeskuksen ampumaradalle. Päätämme silloin, miten ja  milloin pidämme harjoitukset (ammunta, juoksu, kilpaileminen, …). Ensimmäiselläkin kerralla luonnollisesti ammutaan ja liikutaan. Ehdotan, että harjoituspäivä olisi torstai klo 18.00. Taustalla on myös ajatus, että voimme tarvittaessa viitata harrastukseemme, mikäli lupaviranomainen kyseenalaistaa oikeutuksemme aseenkantolupamme. Monet pistoolin (cal .22) haltijat ovat saaneet lupaviranomaiselta viime aikoina postia, jossa pyydetään osoittamaan, miten he harrastavat ammuntaa ko. aseella. Esitän tämän kutsun Kuhmon res.ups. kerhon urheilu-upseerin ominaisuudessa ilman hallituksen yksilöityä tai erillistä päätöstä toiminnan järjestämisestä (on silti res.ups kerhon toimintasuunnitelman mukaista toimintaa). Kyseessä on siten epävirallinen koollekutsu ja omavastuinen Kuhmon kaupungin liikuntapaikalla toteutettava harjoitus asianharrastajien kesken. Jokaisen harjoitukseen saapuvan tulee huolehtia vakuutusturvasta, joka kattaa ammunnassa mahdolliset sattuvat vahingot (ampujan vakuutus). Vakuutusasia tarkastetaan kokoontumispaikalla.

Toivon, että välitätte tätä viestiä pistooliammuntaa harrastaville reserviläisille. Res.ups. kerhon jäsenillä on mahdollisuus käyttää kerhon asetta ko. harjoituksessa.

Terv.,

Auvo Kärnä, urh.ups.

Kuhmon res.ups.kerho