Jäsenyys

Länsi-Vantaan Reserviupseerien jäseneksi voivat liittyä kaikki reserviupseerit aselajista ja asuinpaikasta riippumatta.

Liittyminen

Mikäli et vielä ole jäsen missään Reserviupseeriliiton jäsenyhdistyksessä, voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen tästä.
Mikäli olet jo jäsen toisessa yhdistyksessä, voit vaihtaa yhdistystä tai liittyä jäseneksi myös Länsi-Vantaan Reserviupseereihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisteriin pääset tästä.
Jäsenrekisterissä voit tarkistaa ja päivittää tietosi sekä tulostaa jäsenmaksulaskun.

Länsi-Vantaan Reserviupseerien jäsenmaksu

LVRU:n jäsenmaksu koostuu neljästä eri osasta:
– Reserviupseeriliiton osuus, joka käytetään liiton palveluiden ylläpitoon kuten jäsenrekisteriin
(24,50 euroa)
– Reserviupseeriliiton lehtimaksu, jolla kustannetaan Reserviläinen-lehti ( 8,50e, tämä sisältyy RUL osuuteen)
– Helsingin Reserviupseeripiirin osuus, jolla kustannetaan piirin palvelut sekä
Helsingin Reservin Sanomat-lehti (11,50 euroa)
– Länsi-Vantaan Reserviupseerit ry.:n osuus, jolla katetaan kerhon oma toiminta.
(9,00 e varsinainen jäsen ja 3,00 euroa nuorisojäsen)

Yhteensä tämä on:
varsinaiselta jäseneltä: 46 euroa / vuosi
nuorisojäsen (synt. 1995 tai myöhemmin):  21,50 euroa / vuosi

LVRU-Jäsenedut

 

Reserviupseeriliiton (RUL) edut:

jäsenkortilla alennusta polttoaineista St1- ja Shell-huoltoasemilta

Rekisteröimällä Reserviupseeriliiton jäsenkorttisi, saat jatkossa St1:ltä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia liittyen autoiluun St1- ja Shell-asemilla. Edut ovat asemakohtaisia tai valtakunnallisia. Korttisi voit rekisteröidä tästä.

 

Jäsenkortilla alennusta Varusteleka -kaupasta

RUL ja armeijatavaran erikoisliike Varusteleka ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota liiton jäsenille laadukkaita maasto- ja armeijahenkisiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Varusteleka on räätälöinyt reserviupseeriliiton jäsenille joka kuukausi vaihtuvan tarjoustuotteen (n.10%).

POHJOLA-YHTIÖN VAKUUTUSEDUT
Saat kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Kodin ja perheen vakuutuksista luetaan kotivakuutus, terveysvakuutus, jatkuva matkavakuutus, arvotavaravakuutus, pienvenevakuutus, toimeentulo vakuutus sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus.

Pyydä vakuutustarjous täältä

S-RYHMÄN HOTELLIEDUT
Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tarjoavat liiton jäsenille etuja vapaa-ajanmajoitukseen.

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa.

Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.

Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu Hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

ALENNUS VÄLITYSPALKKIOISTA HABITALTA
Habita tarjoaa RUL:n jäsenistölle välittäjäpalvelua –25 % alennuksella listahinnoista*.

  • Asuntojen myynti
  • Toimitilojen ja kiinteistöjen myynti
    *) Habitan hinnat ovat aina vähintään alueellisen minimipalkkion verran. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin. Lista- ja minimipalkkio hinnat ovat alueellisia ja alueyhtiö kohtaisia – saat alennuksen ja hintatiedot jäsenetu yhteyshenkilömme kautta. Tarjous on ehdollinen sille, että kohteelle löytyy meiltä välittäjä.
  • Habita tekee sinulle veloituksetta asunto vahtipalvelun Habitan sisäiseen järjestelmään. Uudet Habitalle myyntiin tulevat asunnot ja toimitilat ilmoitetaan sisäiseen myyntiin ennen niiden julkaisemista julkiseen myyntiin. ”Nappaa uusi unelma-asuntosi tai toimitilasi ennen kuin muut pääsevät siihen kiinni!”