Jäsenrekisteri

Suomen Reserviupseeriliiton jäseneksi kuulutaan lähtökohtaisesti jonkin sen jäsenyhdistyksen kautta. Liiton 305 eri reserviupseerikerhoa ja -yhdistystä vaikuttavat ympäri Suomen jakaantuen kahdenkymmenen piirin alueelle. Opiskelijain Reserviupseeripiiri ORUP on valtakunnallinen piiri. Liiton jäsenrekisteristä käytetään nimitystä Maanpuolustusrekisteri.

JÄSENELLE
Maanpuolustusrekisterissä jäsen voi päivittää yhteystietojaan, tarkastella jäsenyyksiään ja luottamustehtäviään, sekä tulostaa esimerkiksi jäsenmaksulaskunsa. Myös ylennysten myötä muuttuneet sotilasarvot voi käydä muuttamassa ajan tasalle Maanpuolustusrekisterissä. Siellä ylläpidetään myös Reserviläisten ampumaturvakorttiin liittyviä tietoja.

Reserviläisliitto ry:n ylläpitämä Maanpuolustusrekisteri on Reserviläisliitto ry:n, Suomen Reserviupseeriliitto ry:n, Maanpuolustuskiltojen liitto ry:n ja Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n yhteinen jäsenrekisteri.

Jäsenet pääsevät kirjautumaan Maanpuolustusrekisteriin eAsiointipalvelun kautta. Kirjautumiseen vaaditaan jäsennumero, joka toimii henkilön käyttäjätunnuksena. Jäsennumero löytyy mm. jäsenkortista. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä salasana on henkilön postinumero.

Tästä eAsiointipalveluun!

YHDISTYKSELLE
Reserviupseeriliitto tarjoaa jäsenyhdistyksilleen suoran www-selainpohjaisen liittymän Maanpuolustusrekisteriin. Maanpuolustusrekisterissä yhdistykset pystyvät hallitsemaan yhdistyksen sekä sen jäsenten tietoja, ja mm. lähettämään kootusti sähköposteja yhdistyksen jäsenille.

Maanpuolustusrekisterin käyttö vaatii erilliset käyttäjätunnukset, jotka luovutetaan vain jäsenyhdistyksen puheenjohtajalle, jäsensihteerille tai muulle jäsenasioista vastaavalle henkilölle.

Maanpuolustusrekisteriin tästä!

Mikäli sinulla ei ole tarvittavia yhdistystunnuksia, voit pyytää niitä liiton järjestöpäälliköltä.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.