Jäsenrekisteri

Suomen Reserviupseeriliiton jäseneksi kuulutaan lähtökohtaisesti jonkin sen jäsenyhdistyksen kautta. Liiton 305 eri reserviupseerikerhoa ja -yhdistystä vaikuttavat ympäri Suomen jakaantuen kahdenkymmenen piirin alueelle. Opiskelijain Reserviupseeripiiri ORUP on valtakunnallinen piiri. Liiton jäsenrekisteristä käytetään nimitystä Maanpuolustusrekisteri.

JÄSENELLE
Maanpuolustusrekisterissä jäsen voi päivittää yhteystietojaan, tarkastella jäsenyyksiään ja luottamustehtäviään, sekä tulostaa esimerkiksi jäsenmaksulaskunsa. Myös ylennysten myötä muuttuneet sotilasarvot voi käydä muuttamassa ajan tasalle Maanpuolustusrekisterissä. Siellä ylläpidetään myös ampumaturvan tarjoavaan RUL Plus -jäsenluokkaan liittyviä tietoja.

Reserviläisliitto ry:n ylläpitämä Maanpuolustusrekisteri on Reserviläisliitto ry:n, Suomen Reserviupseeriliitto ry:n, Maanpuolustuskiltojen liitto ry:n ja Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n yhteinen jäsenrekisteri. Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.

Jäsenet pääsevät kirjautumaan Maanpuolustusrekisteriin eAsiointipalvelun kautta. Kirjautumiseen vaaditaan jäsennumero, joka toimii henkilön käyttäjätunnuksena. Jäsennumero löytyy mm. jäsenkortista.

Tästä eAsiointipalveluun!

Piirien ja yhdistysten Maanpuolustusrekisteriä koskevat tiedot löytyvät täältä.