Jäsentuotteet

Liiton toimistolta voi tilata erilaisia jäsentuotteita kätevällä verkkolomakkeella. Hinnat sisältävät tuotteiden käsittelykulut sekä postituksen kotimaassa.

Lomakkeelle pääset tästä.

 

RUL SPORTTIVYÖ

Vuoden 2024 jäsentuotteena Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet voivat tilata mustan taskullisen sporttivyön heijastinnauhalla.

Suljettavan vetoketjullisen taskun koko on 10 x 19 cm. Taskussa on läpivienti kuulokkeiden johtoa varten. Vyön materiaali on polyesteri.

Hinta 20€/kpl

RUL KORTTILOMPAKKO
Korttilompakko on musta, tekonahkainen ja alumiinirunkoinen.

Lompakon mitat ovat 99 x 69 x 23 mm. Siihen mahtuu kahdeksan korttia. Lompakko on RFID-suojattu.

Korttilompakon hinta: 20 € / kpl

 

 

SUKELLUKSIA SUOMEN SOTAHISTORIAAN
Helsingin Reserviupseeripiirin Senioriupseerien kerho juhlii 70-vuotista toimintaansa arkisen maanpuolustustyön merkeissä. Yksi juhlavuoden projekteista oli tämä kirja.

Kirja on helposti lähestyttävä, erillisistä artikkeleista koostuva sotahistoriateos lähinnä Suomen rintaman sotatapahtumista toisessa maailmansodassa.

Tarkastelu alkaa jo itsenäisyyden ajan alusta ja jatkuu sotien jälkeiseen epävarmuuden aikaan. Artikkelit ovat kokeneen tutkijan ja kirjoittajan Göran Lindgrenin parinkymmenen vuoden aikana kirjoittamia.

Tekstit ovat erimittaisia sukelluksia käsiteltäviin teemoihin. Niille on yhteistä kirjoittajan halu nostaa esiin ja keskusteltavaksi eri näkökulmia sekä tunnettuihin että vähemmänkin tunnettuihin sotahistoriamme vaiheisiin.

Hinta: 29 € / kpl

 

 

JÄSENMERKKI
Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmerkki on hopeoitu heraldinen ruusu, johon on kiinnitetty kullattu Suomen leijona. Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen, sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 14 € / kpl 

 

 

JÄSENMERKKI ASELAJIVÄREISSÄ
Liiton jäsenmerkkiä on saatavissa myös aselajivärityksellä. Pohjavärit ovat sininen, punainen, vihreä, musta ja lila.

Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 12 € / kpl

 

 

LIITON VELCROMERKKI
Liiton kangasmerkki on brodeerattu ja halkaisijaltaan 7cm. Tämä merkki tarttuu tarrataustansa ansiosta hyvin velcropohjaan ja pysyy kovassakin menossa kiinni!

Hinta: 6 € / kpl

 

 

SÄÄNKESTÄVÄ VIHKO
Liiton logolla varustettu vihko kestää kovissakin olosuhteissa. Modestone-paperia sisältävä vihko on täysin vedenpitävä ja kestää rasvaa, öljyä, kuraa ja kulutusta. Juuri sellainen, mitä reserviupseeri harjoituksissa ja harrastuksissa kaipaa!

Vihkon paperille pystyy kirjoittamaan millä kynällä tahansa – jopa luodin kärjellä, jos sattuisi kynä olemaan hukassa. Kannen sisäpuolelta löytyy mittataulukko (cm). Modestone on suomalainen yritys ja tämäkin vihko on tehty Suomessa. Vihon koko on 96mm x 148mm ja sisältää 30 ruutupaperiarkkia.

Hinta: 6 € / kpl

 

Lisää RUL-tuotteita löydät liiton Kenttäkaupasta.