Jäsentuotteet

RUL-tuotteita löydät liiton Kenttäkaupasta. Myös liiton toimistolta voi tilata erilaisia jäsentuotteita kätevällä verkkolomakkeella.

VUODEN 2020 JÄSENTUOTE
Vuoden 2020 jäsentuote on plasmasytytin. Plasmasytytin sopii erinomaisesti eräkäyttöön ja luonnossa liikkuvalle. Tiivisteiden ja lukitussalvan ansiosta sytytin pysyy kuivassa vaikka rankkasateessa.

Plasmasytytin ei tarvitse kaasua tai sytytinnesteitä ja se syttyy myös kovassa tuulessa.

Sen akku kestää n. 60 sytytystä ja on uudelleenladattava. Kylkeen on painettu liiton logo. Plasmasytytin toimitetaan säilytyspussissa

Hinta: 20€/kpl

Plasmasytyttimen ohjeet saat ladattua tästä: Plasmasytytin ohje

 

KASVOMASKI M05
Ota kanssaeläjät huomioon ja verhoa kasvosi epidemia-aikana tyylikkääseen M05-maastokuvioiseen kasvomaskiin. Maskit myydään kolmen kappaleen paketissa (yhdessä maskissa liiton logo, kaksi ilman logoa). Maskin voi pestä 90 asteessa.

Hinta: 20€/pkt

 

 

 

JÄSENMERKKI
Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmerkki on hopeoitu heraldinen ruusu, johon on kiinnitetty kullattu Suomen leijona. Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen, sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 14€/kpl 

 

 

JÄSENMERKKI ASELAJIVÄREISSÄ
Liiton jäsenmerkkiä on saatavissa myös aselajivärityksellä. Pohjavärit ovat sininen, punainen, vihreä, musta ja lila.

Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 12€/kpl

 

 

LIITON VELCROMERKKI
Liiton kangasmerkki on brodeerattu ja halkaisijaltaan 8cm. Tämä merkki tarttuu tarrataustansa ansiosta hyvin velcropohjaan ja pysyy kovassakin menossa kiinni!

Hinta: 6€/kpl

 

 

SÄÄNKESTÄVÄ VIHKO
Liiton logolla varustettu vihko kestää kovissakin olosuhteissa. Modestone-paperia sisältävä vihko on täysin vedenpitävä ja kestää rasvaa, öljyä, kuraa ja kulutusta. Juuri sellainen, mitä reserviupseeri harjoituksissa ja harrastuksissa kaipaa!

Vihkon paperille pystyy kirjoittamaan millä kynällä tahansa – jopa luodin kärjellä, jos sattuisi kynä olemaan hukassa. Kannen sisäpuolelta löytyy mittataulukko (cm). Modestone on suomalainen yritys ja tämäkin vihko on tehty Suomessa. Vihon koko on 96mm x 148mm ja sisältää 30 ruutupaperiarkkia.

Hinta: 6€/kpl

Hinnat sisältävät tuotteiden käsittelykulut sekä postituksen kotimaassa.