Jäsentuotteet

Liiton toimistolta voi tilata erilaisia jäsentuotteita kätevällä verkkolomakkeella. Hinnat sisältävät tuotteiden käsittelykulut sekä postituksen kotimaassa.

Lomakkeelle pääset tästä.

 

VUODEN 2023 JÄSENTUOTE: RUL KORTTILOMPAKKO
Vuoden 2023 jäsentuotteena Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet voivat tilata mustan tekonahkaisen alumiinirunkoisen korttilompakon.

Lompakon mitat ovat 99 x 69 x 23 mm. Siihen mahtuu kahdeksan korttia. Lompakko on RFID-suojattu.

Korttilompakon hinta: 20 € / kpl

RUL VYÖ
Vyö on 2 mm paksu, 38 mm leveä ja 1250 mm pitkä nylonvyö. Sen voi tarvittaessa lyhentää saksilla sopivan mittaiseksi. Vyölenkissä lukee ”RUL”. Metallisessa soljessa on kahdella sormella avattava pikalukitus.

Vyön hinta: 20 € / kpl

RUL KENTTÄTASKU
Modestonen RUL:lle suunnittelema RUL Kenttätasku on taktinen suojatasku vihkolle, kynille ja muulle tarpeelliselle. Kenttätaskun saa kiinnitettyä kätevillä klipseillä suoraan M.O.L.L.E:en, joten tämän voi ripustaa vaikka reppuun. Mahtuu myös erinomaisesti mm. maastohousujen reisitaskuun.

Kenttätaskun ja kiinnikkeiden lisäksi pakettiin kuuluu RUL 90v. juhlalogolla painettu säänkestävä vihko (76x130mm).

Hinta: 25 € / kpl

Huom! Tähän mahtuu myös erikseen tilattava liiton logollinen säänkestävä vihko (96mm x 148mm)!

POOK SALPA – RANNEKELLO RESERVILÄISILLE

Pook Salpa on suomalainen kello, joka kootaan Pook Watchesin kellopajalla Joensuussa. Se on suunniteltu yhdessä RUL:n ja RES:n kanssa.

 

Suomen Salpa on yhä Suomen suurin koskaan tehty rakennustyömaa. Se on koko kansan maanpuolustustaidon voimannäyte ja tänäkin päivänä muistutus kaikkia suomalaisia yhdistävästä maanpuolustustahdosta. Se on myös perusta suomalaiselle reserviläistyölle. Siksi Pook Salpa -kellojen myyntituotosta suoritetaan osa yhdessä RUL:n ja RES:n kanssa suomalaisten sotaveteraanijärjestöjen tukemiseksi.

Kellomallisto on sarjanumeroitu alkamaan numerosta 1940.1 ja niitä myydään ennakkotilausten perusteella osoitteesta https://official.pookwatches.com/fi/tuote/salpa/

Hinta: 285 € / kpl (sis. ALV)
(toimitetaan pakattuna kenttätaskuun, jossa on liiton logo)

JUHLAKOLIKKO
Liiton 90-vuotisjuhlan kunniaksi jäsenillä, yhdistyksillä ja piireillä on nyt mahdollista tilata itselleen juhlavuoden kolikko. Kolikon toiselle puolelle on painettu liiton logo ja ”Finnish Reserve Officers’ Federation 1931-2021” ja toiselle puolelle ”Suomen Reserviupseeriliitto 90 Johtajuutta kaikissa oloissa.” Kolikko on mainio muistaminen niin kotimaisilla, kuin kansainvälisilläkin kentillä.

Kolikko tulee m05-kuvioidussa pahvisessa kotelossa, jonka kannessa on liiton juhlavuoden logo sekä juhlavuoden tunnuslause ”Johtajuutta kaikissa oloissa.”

Kotelon sisäkannessa on liiton logo. Pakkaukseen sisältyy yksi kolikko.

Hinta: 15 € / kpl

SUKELLUKSIA SUOMEN SOTAHISTORIAAN
Helsingin Reserviupseeripiirin Senioriupseerien kerho juhlii 70-vuotista toimintaansa arkisen maanpuolustustyön merkeissä. Yksi juhlavuoden projekteista oli tämä kirja.

Kirja on helposti lähestyttävä, erillisistä artikkeleista koostuva sotahistoriateos lähinnä Suomen rintaman sotatapahtumista toisessa maailmansodassa.

Tarkastelu alkaa jo itsenäisyyden ajan alusta ja jatkuu sotien jälkeiseen epävarmuuden aikaan. Artikkelit ovat kokeneen tutkijan ja kirjoittajan Göran Lindgrenin parinkymmenen vuoden aikana kirjoittamia.

Tekstit ovat erimittaisia sukelluksia käsiteltäviin teemoihin. Niille on yhteistä kirjoittajan halu nostaa esiin ja keskusteltavaksi eri näkökulmia sekä tunnettuihin että vähemmänkin tunnettuihin sotahistoriamme vaiheisiin.

Hinta: 29 € / kpl

 

 

JÄSENMERKKI
Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmerkki on hopeoitu heraldinen ruusu, johon on kiinnitetty kullattu Suomen leijona. Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen, sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 14 € / kpl 

 

 

JÄSENMERKKI ASELAJIVÄREISSÄ
Liiton jäsenmerkkiä on saatavissa myös aselajivärityksellä. Pohjavärit ovat sininen, punainen, vihreä, musta ja lila.

Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 12 € / kpl

 

 

LIITON VELCROMERKKI
Liiton kangasmerkki on brodeerattu ja halkaisijaltaan 7cm. Tämä merkki tarttuu tarrataustansa ansiosta hyvin velcropohjaan ja pysyy kovassakin menossa kiinni!

Hinta: 6 € / kpl

 

 

SÄÄNKESTÄVÄ VIHKO
Liiton logolla varustettu vihko kestää kovissakin olosuhteissa. Modestone-paperia sisältävä vihko on täysin vedenpitävä ja kestää rasvaa, öljyä, kuraa ja kulutusta. Juuri sellainen, mitä reserviupseeri harjoituksissa ja harrastuksissa kaipaa!

Vihkon paperille pystyy kirjoittamaan millä kynällä tahansa – jopa luodin kärjellä, jos sattuisi kynä olemaan hukassa. Kannen sisäpuolelta löytyy mittataulukko (cm). Modestone on suomalainen yritys ja tämäkin vihko on tehty Suomessa. Vihon koko on 96mm x 148mm ja sisältää 30 ruutupaperiarkkia.

Hinta: 6 € / kpl

 

Lisää RUL-tuotteita löydät liiton Kenttäkaupasta.