Jäsenedut

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmaksu sisältää yhdellä kertaa kerättävät liiton, piirin ja yhdistyksen jäsenmaksun, sekä Reserviläinen -lehden ja piirilehden vuositilauksen.

Kokonaisjäsenmaksun suuruus vaihtelee, koska yhdistykset ja piirit päättävät omasta jäsenmaksuosuudestaan itse. Alle 28-vuotiaat pääsevät toimintaan mukaan alennetulla nuorisojäsenmaksulla, joka on yleensä noin puolet varsinaisesta jäsenmaksusta. Jäsenmaksuaan vastaan RUL:n jäsenet saavat useita rahanarvoisia etuja.

 

LEHDET
RUL:n jäsenmaksun maksaneille ilmestyy Suomen suurin maanpuolustuslehti Reserviläinen kahdeksan kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Lisäksi mahdollinen oman piirin jäsenlehti sisältyy jäsenmaksuun.

 

 

ST1 JA SHELL
Reserviupseeriliiton jäsenkortti on myös St1:n Käteisalennuskortti. RUL-kortilla saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti, Visa Electron tai luottokortin debit-puoli. Vain Shell express-asemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

Asemilla olevat kampanjat ja tarjoukset löydät helposti tästä ja sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti www.st1.fi.

Rekisteröimällä Reserviupseeriliiton jäsenkorttisi, saat jatkossa St1:ltä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia liittyen autoiluun St1- ja Shell-asemilla. Edut ovat asemakohtaisia tai valtakunnallisia. Korttisi voit rekisteröidä tästä.

RUL-kortillasi saat myös St1 Lämpöpalvelusta alennusta lämmitysöljystä, kun maksat tilauksesi yhdessä erässä. Tilauksen yhteydessä mainitse kortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen numerosarja. Öljytilauksen voit tehdä netin kautta helposti tästä tai soittamalla asiakaspalveluun 0800 166 266. Tilaaminen kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy. Lisätietoa Teho Opti Premiumista täältä.

VARUSTELEKA
RUL ja armeijatavaran erikoisliike Varusteleka ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota liiton jäsenille laadukkaita maasto- ja armeijahenkisiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Varusteleka on räätälöinyt reserviupseeriliiton jäsenille joka kuukausi vaihtuvan tarjoustuotteen.

Tiedot uusimmasta tarjouksesta löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestä.

Tarkistamalla, että sähköpostiosoitteesi on jäsentiedoissasi oikein, varmistat vaihtuvat tarjoukset myös itsellesi.

POHJOLA-YHTIÖN VAKUUTUSEDUT
Saat kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Kodin ja perheen vakuutuksiksi luetaan kotivakuutus, terveysvakuutus, jatkuva matkavakuutus, arvotavaravakuutus, pienvenevakuutus, toimeentulovakuutus sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus.

Vakuutusalennus:
• 1. vuosi 20 %
• 2. vuosi 15 %
• 3. vuosi 5 %

Kasko vuodeksi -20 %
Jäsenetuna saat 20 % alennuksen autosi kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennus koskee yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton uutta Super- ja Kevytkaskoa, sekä matkailuauton tai matkailuperävaunun Isokaskoa. Alennusvuoden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

Henkivakuutukseen veloitukseton 20 % korotus
Pohjola Vakuutus tarjoaa reserviläisjärjestön jäsenelle ja samassa taloudessa asuvalle jäsenen puolisolle kuluttoman 20 % korotuksen henkivakuutuksen kokonaismäärään, kun vakuutuksen korvausmäärä on 10 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Kuluttoman korotuksen suuruus vahvistetaan vuosittain.

Näin hyödynnät Suomen Reserviupseeriliiton jäsenen vakuutusedut
Jäsenetujen hyödyntäminen onnistuu, kun pyydät Pohjola Vakuutukselta vakuutustarjouksen haluamistasi vakuutuksista op.fi-palvelussa. Muistathan mainita olevasi Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, jolloin jäsenetusi huomioidaan sinulle laaditussa vakuutustarjouksessa.

Pyydä vakuutustarjous täältä

Halutessasi voit vielä tutustua vakuutuksiin alla olevista linkeistä:

Kotivakuutus
Terveysvakuutus
Jatkuva matkavakuutus
Arvotavaravakuutus
Kasko
Henkivakuutus

*) Habitan hinnat ovat aina vähintään alueellisen minimipalkkion verran. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin. Lista- ja minimipalkkiohinnat ovat alueellisia ja alueyhtiökohtaisia – saat alennuksen ja hintatiedot jäsenetuyhteyshenkilömme kautta. Tarjous on ehdollinen sille, että kohteelle löytyy meiltä välittäjä.

Habita tekee sinulle veloituksetta asuntovahtipalvelun Habitan sisäiseen järjestelmään. Uudet Habitalle myyntiin tulevat asunnot ja toimitilat ilmoitetaan sisäiseen myyntiin ennen niiden julkaisemista julkiseen myyntiin. ”Nappaa uusi unelma-asuntosi tai toimitilasi ennen kuin muut pääsevät siihen kiinni!”

Jäsenedun saat käyttöösi RUL-yhteyshenkilön kautta:
Maria Ahtinen, 050 420 0032, [email protected]

S-RYHMÄN HOTELLIEDUT
Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tarjoavat liiton jäsenille etuja vapaa-ajanmajoitukseen.

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa.

Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.

Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu Hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

Jäsenedut löytyvät oheisesta linkistä:   https://liitonjasenedut.s-hotels.fi

VERISURE

Verisure on kodinturvan ammattilainen yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja tuo turvaa murtojen, tulipalojen, vesivahinkojen ja tapaturmien varalle. Verisure tarjoaa Reservupseeriliiton jäsenelle jopa 250 € arvoisen lisälaite-edun hälytysjärjestelmän hankintaan, tai entuudestaan Verisuren asiakkaana olevalle liittolaiselle mahdollisuuden hankkia lisäturvaksi videokameran tai näköesteen liittolaisen etuhintaan.

Lue lisää ja hyödynnä uuden asiakkaan etu täältä, tai soita 010 217 9110. Jos olet jo Verisuren asiakas, saat edun käyttöösi täältä, tai numerosta 0102179106. Turvallisuusasiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan sopivan turvan kotiisi.

CORROSAFE
RUL:n jäsenet saavat jäsenedun aselain vaatimukset täyttävistä, poliisin hyväksymistä Corrosafe -asekaapeista. Jäsenetuna liiton jäsenet saavat veloituksetta koodilukon ostamaansa asekaappiin. Jäsenedun arvo on 180 euroa.

Lisätietoja Corrosafe -asekaapeista löydät netistä. Katso myös Corrosafen video täältä!

ALENNUS VÄLITYSPALKKIOISTA HABITALTA
Habita tarjoaa RUL:n jäsenistölle välittäjäpalvelua –25 % alennuksella listahinnoista*.

  • Asuntojen myynti
  • Toimitilojen ja kiinteistöjen myynti