Reserviläispäivä

Järjestämme vuosittain yhdessä Lavian Seudun Reserviläiset ry:n kanssa reserviläispäivän Lavian ampumaradalla ja Metsästysseuran majalla, yleensä lauantaina elokuun puolivälissä. Päivän ohjelmaan kuuluu ampumakilpailuja, käsikranaatinheittoa ja vaihtuvia ”mökkilajeja”, joista jaetaan runsaat palkinnot eri kilpailuluokissa. Lisäksi järjestetään arpajaiset, kahvit ja ruokailu sekä mahdollisuus saunomiseen. Päivä alkaa maanpuolustusta ja yhdistystoimintaamme koskevilla  esitelmillä ja mahdollisesti jollakin PV:n kalustoesittelyllä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maanpuolustusmyönteiset henkilöt perheineen ja ikään katsomatta.

Rastisuorituksia kertyy kilpailuissa 60-100 kpl. Suorituksia ampuma-aseilla 30-60. Tapahtumaan osallistuu 40-100 henkilöä vuosittain.

V. 2019 vuosittainen Lavianseudun Reserviläispäivä järjestetään 31.8. perinteisesti yhdessä Reserviläisten, MPK:n ja Satakunnan res.piirien perinnetoimikunnan kanssa 13. kerran Lavian ampumaradalla ja Metsästysmajalla. Pääpuhujaksi on lupautunut Niinisalon varuskunnan ex-päällikkö Olavi Rajala.