Aiemmat tapahtumat

Turpo- ja kybermatka Viroon 7.6.

Teimme koko päivän rentken Tallinnaan perjantaina 7. kesäkuuta. Saimme Tallinnassa täysannoksen ajankohtaista turpo- ja maanpuolustustietoa sekä pääsemme tutustumaan kyberpuolustuksen saloihin ja tapaamaan virolaisia kollegoita. Kiitokset isännille Virossa ja isolle vierailuosastollemme!

Kevätkokous 2024

Kevätkokous pidettiin Pohjois-Haagan Yhteiskoululla to 21.3.2024 klo 18 alkaen. Käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Lopuksi keskusteltiin ja suunniteltiin kevätkauden toimintaa, mm. toukokuun Viron retkeä.

Uusien jäsenten ilta 2024

Järjestämme kerran vuodessa uusille jäsenille infotilaisuuden.
Tänä vuonna tilaisuus pidettiin 4.3.2024. Tilaisuuden jälkeen jatkoimme iltaa vapaamuotoisesti Tin Tin Tangossa.

Paikalle saapui kolmisenkymmentä uutta jäsentä. Esittelimme tulevia tapahtumia: mm. keväällä järjestettävä Viron NATO-tutustumismatka sekä Padasjoen ampumaleirin 20. juhlavuosi. MPK:n kursseista käytiin läpi reserviläisjohtajille suunnatut koulutuspolut sekä RSOM-peruskurssi (Reception, Staging, Onward Movement). Ilta jatkui Tin Tin Tangossa ja keskustelu jatkui vielä senkin jälkeen St. Urhossa.

2023-01-18 KHRU infotilaisuus - 1

Winter Camp 2024

Helmikuussa järjestimme talvikauden ampumaleirin Winter Campin Lopella. Ammuimme hyvässä seurassa monipuolisesti erilaisella kalustolla. Ensi talvena tapahtuma jatkuu!

Katso kuvat ja tunnelmat Reservin Sanomien jutusta.

WinterCamp24_06

Kunnia-pj:n illallinen

Kari Heiskanen järjesti perinteisen kunniapuheenjohtajan illallisen Suomenlinnan upseerikerholla 16.1.2024. Uudet ja väistyvät hallituksen jäsenet osallistuivat tilaisuuteen. Samalla mietittiin tämän vuoden toimintaa sekä esityisesti tulevan KHRU100-juhlavuoden tavoitteita ja järjestelyjä. 2025 tulee olemaan yhdistyksellemme iso vuosi!

KHRU_Suomenlinna_illallinen_Jan24_2

KHRU:n syyskokous

KHRU:n syyskokous pidettiin Pohjois-Haagan yhteiskoululla 14.11.2023. Kokouksen puheenjohtajana toimi kunniapuheenjohtaja Kari Heiskanen ja kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut selvästi viime vuodesta, mikä todettiin ilolla ja antaa hyvän pohjan toiminnan kehittämiselle myös tulevaisuudessa. Ammuntatoimintaa on lisätty ja vuoden aikana vakiintui uusi SRA-vuoro Omegalla. Töölön vuorot ovat olleet hyvin suosittuja ja uusia harrastajia on tullut mukaan. Myös Padasjoen ampumaleirin osallistujamäärä oli täysi ja yhteistoiminta Viron EROKin kanssa jatkui tänäkin vuonna.

Vuoden 2024 toiminnassa merkittävää on yhdistyksemme 100-vuotisjuhliin valmistautuminen. KHRU100-kirjaprojekti ja loppuvuonna 2025 järjestettävän juhlan rahoituksen hankinta ja suunnittelu tulevat viemään jäsenten ja KHRU100-toimikunnan aikaa. Kaikkien jäsenten apu ja vinkit 100-vuotisprojektille ovat tervetulleita, jotta juhlavuodesta tulee arvonsa mukainen!

Kokouksen lopuksi palkittiin seuraavat jäsenemme reserviupseeritoiminnan hyväksy tehdystä monivuotisesta työstä:

KHRU_2023_syyskokous_palkitut

Sakari Väliahde HRUP:n kunniajäseneksi

Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen Sakari Väliahde kutsuttiin Helsingin Reserviupseeri Piirin syyskokouksessa 13.11.2023 piirin kunniajäseneksi. Sakari on toiminut laajasti reserviupseeri- ja maanpuolustustehtävissä jo usealla vuosikymmenellä. Hän on ollut mm. Helsingin Reserviupeeripiirin puheenjohtaja ja KHRU:n puheenjohtaja.

Retki Viron reserviupseerien vieraaksi 5.5.2023

KHRU teki kevätretken Tallinnaan tapaamaan Viron reserviupseereita. Ohjelmassa isäntien järjestämä esitelmä NATOsta ja ajankohtaista keskustelua, verkottumista sekä tutustumista virolaisten reserviupseerien toimintaan.

Joukkue ryhmäkuvassa.