Ajankohtaista ja tiedotteet

Retki Viron reserviupseerien vieraaksi 5.5.2023

KHRU teki kevätretken tapaamaan Viron reserviupseereita. Ohjelmassa isäntien järjestämä esitelmä NATOsta ja ajankohtaista keskustelua, verkottumista sekä tutustumista virolaisten reserviupseerien toimintaan.

Joukkue ryhmäkuvassa.

Uusien jäsenten ilta 18.1.2023

2023-01-18 KHRU infotilaisuus - 1

Tilaisuuden materiaali löytyy täältä (PDF)

Kanta-Helsingin Reserviupseerit (KHRU) järjesti uusien jäsenten infotilaisuuden 18.1.2023 Töölön auditoriossa. Tapahtumaan kutsuttiin kaikki vuosien 2021–2022 aikana kerhoon liittyneet jäsenet. KHRU:n, kuten monen muunkin yhdistyksen, jäsenmäärä kasvoi merkittävästi viime vuoden aikana.

Saimme auditorioon reilut 30 tuoretta jäsentä ja esittelimme heille yhdistyksen toimintaa ja etenkin ampumatoiminnan mahdollisuuksia, joka käsiäänestyksen perusteella tuntui kiinnostavan lähes jokaista osallistujaa. Ratavuorojemme ja SRA-toiminnan lisäksi, maininnan arvoista on aatteellinen toimintamme ja erityisesti KHRU 100 vuotta historiakirjaprojekti vuodelle 2025. Tilaisuudessa vastattiin myös yleisiin reserviläistoimintaan liittyviin kysymyksiin. Keskustelu uusien jäsenten kanssa oli hyödyllistä myös yhdistyksen aktiiveille, uutta toimintaa suunnitellessa.

KHRU:n infotilaisuuden päätteeksi uusilla jäsenillä oli mahdollisuus tutustua yhdistyksen kalustoon, joka on käytössä yhdistyksen ohjatuissa ampumatapahtumissa. Yhdistyksemme sai viime vuonna tukea kalustohankintoihin Reserviupseeriliitolta (RUL) – kiitämme siitä! Tilaisuuden osallistujapalaute oli oikein kannustavaa, joten uutta infoa on jo suunnitteilla vuonna 2023 liittyville jäsenillemme. Kiitos kaikille toimintaan liittyneille uusille jäsenille ja infotilaisuuteen saapuneille.

Kevätkokous 20.3.2023 klo 1800

KHRU:n kevätkokous pidettiin ma 20.3.2023 klo18:00 alkaen Maanpuolustusjärjestöjen talon auditoriossa (Töölöntorinkatu 2). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintakertomus, tilinpäätös 2022, ja talousarvio 2023.

Kokouksen jälkeen jatkettiin iltaa vapaamuotoisesti läheisessä ravintolassa. Kiitokset osallistujille ja oli mukava tutustua uusiin jäseniin!