Maaottelumarssin muistomarssi

 

Päijät-Hämeen Reservipiiri r.y. kutsuu sinut mukaan, koko Suomen, 1941 Maaottelumarssin muistomarssiin! Tapahtuman suojelija on puolustusministeri Antti Kaikkonen.

Suoritusaika on 4.-25.5.2021. Tällä aikavälillä haasteeseen osallistuvan tulee suorittaa yhtäjaksoinen, vähintään 10 kilometrin mittainen marssi. Marssille ei aseteta vaatimuksia kantamusten tai muun varustuksen suhteen. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan marssille!

Ota siis mukaan myös perheenjäsenesi ja edelleen voit haastaa mukaan ystävät ja yritykset! Kaikki mukaan marssimaan! Tehdään tästä koko maakunnan yhteinen ja iloinen tapahtuma!

Osallistuminen on maksutonta ja se toteutetaan poikkeusolojen mukaan ns. etämarssina. Voit jakaa sosiaaliseen mediaan kuvia ja tunnelmia suorituksestasi tunnisteella #maaottelumarssi

Ilmoittautuminen: marssisuorituksista kerätään ilmoitukset verkkolomakkeella, linkki lomakkeelle ja ohjeet sen täyttämiseksi löydät liittojen marssi sivuilta:

RUL:n Maaottelumarssi 2021 -sivut: https://www.rul.fi/etusivu/maaottelumarssi-2021/
RES:n Maaottelumarssin 2021 -sivut: https://www.reservilaisliitto.fi/haastemarssi-2021/

”Ei vielä jäsenet” voivat käyttää kummankin liiton sivuja. Tapahtuma on myös kilpailu piirin yhdistysten välillä. Eniten jäseniään mukaan saanut piirin yhdistys palkitaan!

Kaikki osallistuneet ja tavoitematkan suorittaneet ja lomakkeen täyttäneet saavat postitse hihamerkin sekä osallistuvat tavarapalkintojen arvontaan.

Lisätietoja saat myös paikallisilta yhteyshenkilöiltä tai omalta yhdistykseltäsi, yhteystiedot piirin sivuilla: https://www.phreservi.fi/?event=979

Liittojen sivuilla on myös tietoa, että voimme osallistua Veteraanien keräykseen. Heitä on onneksemme vielä läsnä. Osallistuminen tähän on vapaaehtoista.

Tietoa historiallisesta 1941 Maaottelumarssista
https://fi.wikipedia.org/wiki/Maaottelumarssi_1941

Pidetään kunnostamme huolta. Nyt kaikki marssimaan!

Alkaa4 touko 2021 00:00 Sijainti
Loppuu25 touko 2021 00:00 Osoite
Karttaa ei ole saatavissa