Etusivu

Lahden Reserviupseerikerho r.y. on perustettu vuonna 1934 alueen reservin upseerien etuja vaalivaksi yhdistykseksi. Päijät-Hämeen suurimpana reserviläisyhdistyksenä sillä on ollut maanpuolustuspiirissämme aina johtava rooli. Olemme edelleen monessa mukana ja vaikuttamassa niin piiri- kuin liittotasolla, unohtamatta sotilasmoniottelujen tuomia kansainvälisiä kontakteja.

Bongaa ajankohtaista sivuilta sinulle sopivat aktiviteetit. Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan harrastamaan, järjestelemään tai muuten viettämään hyviä yhdessäolon hetkiä meidän muiden reserviupseerien kanssa.

Täydellinen jäsenkirje toimitetaan kerhon jäsenille sähköpostitse. 

LRUKin jäsenkirje 2/2024 asiat:

TAPAHTUMAT

Resul Four Day March 9-12.5.2024. 

Laita joukkueeksi Lahden reserviupseerikerho, niin suoritukset näkyvät oikein tuloslistalla. Rekisteröityminen ja ohjeet:  https://www.resulfourdaymarch.fi

Tulta toukokuussa 2024 – kampanja   

Vuoden 2024 Sotilasmoniottelun MILCOMP-karsintakisat 24.-25.5.2024 Lahdessa

Tule mukaan järjestelyporukkaan! Ilmoittautumiset sihteerille.  Perjantaina talkoolaisia tarvitaan 17:00 jälkeen Hennalan esteradalla, lauantaina klo 8:00 alkaen Hälvälässä.

Siivoustalkoot Hälvälässä la 25.5.2024 klo 9–12

 Hamina Tattoo-retki 3.8.2024

Reservipiiri järjestää retken Hamina Tattooseen  la 3.8.2024. Bussikuljetus Lahdesta ja Tattoo-lippu hyvällä paikalla sisältyvät 65 €  retkimaksuun.

 Kerhon ampumatoiminta

Kerhoammuntoja järjestetään Tulta toukokuussa-kampanjan puitteissa normaalia enemmän. Kerho tarjoaa toukokuussa 10 ilmaista laukausta/jäsen, muut ammutut patruunat                    omakustannushintaan. Seuraa ammunnat WhatsApp-ryhmää!

24.9.ti, 26.9.to, 28.9. la, 29.9. su ja 9.11.la LRUKin valvontavuorot Hälvälässä

HAUKin jäsenmaksut 2024

HAUKin vuosimaksu 2024 on 10€, jonka LRUK laskuttaa HAUK-ampumajaoston jäseniltä suoraan. Laskut tulevat lähipäivinä.  HUOM! Jos jätät HAUKin vuosimaksun maksamatta, sinut poistetaan HAUK-ampumajaostosta, ja HAUK-korttisi voimassaolo loppuu. Jos haluat myöhemmin takaisin HAUK-ampumajaostoon, maksat liittymismaksun (nyt 30€) uudelleen ja lunastat ampumakerrat kuten uusi jäsen.

Lue Suomen Reserviupseeriliiton uusin Kenttäpostia klikkaamalla tästä

Tietoa RUL:lin ampumavakuutuksen muutoksista: RUL Plus – ammuntaa harrastavalle

SALlin lisenssi kattaa myös ResULin lajit. Jos ammut sekä SALlin lajeja että ResULin lajeja (SRA yms.), SALlin lisenssi riittää, mutta jos et ammu SALlin kilpailuissa, riittää RUL Plus-vakuutus. Maksa silloin RUL Plus jäsenmaksulaskun ohjeiden mukaan.

Meidän lähiaikojen tulevaa toimintaa:

Ei tapahtumia