Ammunta

Ampumaharrastusta ylläpidetään ympäri vuoden Hälvälän ampumaradalla olevilla ratavuoroilla. Ampumatoimintaan voi osallistua kerhon aseilla ja patruunoilla tai omilla vastaavillaan.

Kerhon ammuntatreenit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko Hälvälässä klo 17. Ampumakertojen teema vaihtelee ja aloitusaika saattaa poiketa, mutta tuorein tieto löytyy aina kerhon WhatsApp-ryhmästä ”LRUK ammunnat”, johon liityt ilmoittamalla nimesi ja puhelinnumerosi sihteerille Veikko Mattilalle; veikko.mattila ät lahdenreserviupseerikerho.fi, tai ampumaupseerille Antti Suomalaiselle; antti.suomalainen ät lahdenreserviupseerikerho.fi. Tästä WhatsApp-ryhmästä löydät viimeisimmät tiedot kuukausiammunnoista, hoidat ilmoittautumiset kerhoammuntoihin ja voit sopia ampumaradalle menemisestä kerholaisten kanssa. Lisäksi ryhmässä on ajankohtaisia aseisiin ja ampumiseen liittyvää keskustelua. Jos olet ryhmässä, radalle pääsy ei käytännössä ole kiinni siitä, onko portti auki tai onko radalla valvojaa. Ajantasaiset ammuntapäivät löydät menemällä ryhmän kuvaukseen ja valitsemalla ”lue kokonaan”. Mikäli tarvitset ampumavuoroilla kerhon aseita tai kyydin ampumavuorolle, ilmoitathan siitä Whatsapissa.

SRA:n harrastaminen

Sovelletua ReserviläisAmmuntaa (SRA) voi harrastaa esim. alueella järjestettävissä kilpailuissa.  Pyrimme järjestämään paikkallisten toimijoiden kanssa turvallisen ampujan kursseja vuoden mittaan kun kiinnostuneita ilmoittautuu tarpeeksi. Ilmoitathan kiinnostuksesi kurssiin Whatsappissa, jotta tiedämme että kurssi kannattaa järjestää. Klikkaa tästä lukeaksesi mitä on SRA?

Muistathan, että RUL:sta saa edullisen ampumaharrastusvakuutuksen, joka on välttämätön esim. SRA:ssa ja Päijät-Hämeen Reservipiirin kilpailuissa. Lisäksi edellytämme vakuutuksen hankkimista kaikilta aktiiviampujilta. Tietoa RUL:lin ampumavakuutuksen muutoksista: RUL Plus – ammuntaa harrastavalle

HÄLVÄLÄN RADAT
Hälvälän ampumaratoja hallinnoi nykyään Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry eli HAUK ry (www.haukry.fi). Näet heidän sivuiltaan ratojen käyttöajat ja -maksut sekä toimintaohjeet.

Lisätiedot ja ampumajaostoon liittyminen: ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi