Kalenteri

Helmikuu 2018
m t k t p l s
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Ammunta

Ampumaharrastusta ylläpidetään ympäri vuoden Hälvälän ampumaradalla olevilla ratavuoroilla. Pyrimme lisäksi järjestämään ohjattuja ammuntoja, joista tiedotetaan Kalenterissamme. Lisäksi kannustamme jäseniämme osallistumaan kilpailuihin, joita on muoden mittaan runsaasti ja joista tiedotetaan myös kalenterissamme. Ampumatoimintaan voi osallistua kerhon aseilla ja patruunoilla tai omilla vastaavillaan. Mikäli tarvitset ampumavuoroilla kerhon aseita tai kyydin ampumavuorolle, ota yhteyttä ampumaupseereihin osoitteeseen ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi. Ampuma-asekouluttajamme tavoitat osoitteesta ampuma-asekouluttajat ät lahdenreserviupseerikerho.fi

PROSENTTIAMMUNTA:
Reserviläisjärjestöt keräävät tietoa siitä, kuinka monta jäsentä ampuu vuodessa vähintään 10 laukausta ohjatuissa tapahtumissa tai kilpailuissa. Jos osallistut jonkin muun yhdistyksen järjestämään tapahtumaan tai kilpailuun tai esim. hirvikokeeseen, niin voit ilmoittaa siitä ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi ja kirjaamme suorituksesi tilastoihin.

Sovelletua ReserviläisAmmuntaa (SRA) voi harrastaa esim. alueella järjestettävissä kilpailuissa. Mikä on SRA?

Muistitko, että RUL:sta saa edullisen ampumaharrastusvakuutuksen, joka on välttämätön esim. SRA:ssa ja Päijät-Hämeen Reservipiirin kilpailuissa.

Klikkaa tästä Hälvälän ammuntavuorot 18.4.-1.10.2017.

TIETOA AMPUMARATATOIMINNASTA JA RATAVALVONNASTA
Hälvälän ampumaratojen valvonnasta iltaisin ja viikonloppuisin vastaavat siviiliseurojen asettamat ratavalvojat. Ampumaan mentäessä on ilmoittauduttava ja näytettävä jäsen- ja henkilökortti ratavalvojalle, jonka tunnistaa huomioliivistä. Ammunnan päätyttyä on jäljet siivottava ja ilmoitettava laukausmäärät ratavalvojalle.

Toivomme kaikkien ampuvien jäsenien ilmoittautuvan mukaan myös ratavalvontatoimintaan. Kerhomme valvontavuoro on viikolla 23 (5-11.6.2017). Jos haluat osallistua valvontaan, laita viestiä ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi tai 0440-255 318 / Jon

Joulukuun 2014 alusta lähtien voimassa ovat olleet Puolustusvoimien uudet Hälvälän käyttöä koskevat ohjeet. Lue tästä ohjeet ja noudata niitä. Lisäksi Puolustusvoimat kieltää rynnäkkökivääriammunnat 300m radalla Sius-Ascor tauluihin. Syy: Ratalaitteet sen verran arvokkaita ja tuon radan ylläpitokustannukset että kaikki riskitekijät suljetaan pois joilla edes vahingossa rikotaan ratalaitteistoa.

Huomioitava, että hämäryys/pimeys ei saa tuottaa minkäänlaista turvallisuusriskiä. Harjoitusvuorot ovat mahdollisia vain niinä aikoina, kun rata ei ole Puolustusvoimien koulutuskäytössä. Ampumaradan sääntöjen lisäksi muista myös yleinen siisteys. Paikat kuntoon kun on ammuttu, niin on hyvä tulla uudelleen.