Ammunta

Ampumaharrastusta ylläpidetään ympäri vuoden Hälvälän ampumaradalla olevilla ratavuoroilla.

Ammuntaa harrastaville jäsenillemme on olemassa oma erittäin aktiivinen Whatsapp-ryhmä. Radalle pääsy ei käytännössä ole kiinni siitä, onko portti auki tai radalla valvoja. Jos et vielä ole kerhon ammunta-WhatsApp-ryhmässä, ilmoita nimesi ja kännykkänumerosi sähköpostilla ampumaupseerille annaleena.vakevainen ät lahdenreserviupseerikerho.fi niin hän lisää sinut ryhmään.

Kerhon ammuntatreenit kuukausittain Hälvälässä klo 18.  Ajat vaihtelevat, tuorein tieto löytyy Kerhon WhatsApp-ryhmästä LRUK ammunnat, johon liityt ilmoittamalla sihteerille nimesi ja puhelinnumerosi:. veikko.mattila[at]lahdenreserviupseerikerho.fi.  Tässä WA-ryhmässä  viimeisimmät tiedot ja ilmoittautumiset kerhoammuntoihin, ampumaradalle menojen sopimiset, lyhyitä ajankohtaisia aseisiin ja ampumiseen liittyviä juttuja, yms. 

Ajantasaiset ammuntapäivät löydät menemällä ryhmän kuvaukseen ja valitsemalla ”lue kokonaan”.

Lisätietoja ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi

Lisäksi kannustamme jäseniämme osallistumaan kilpailuihin, joita on vuoden mittaan runsaasti ja joista tiedotetaan myös kalenterissamme. Ampumatoimintaan voi osallistua kerhon aseilla ja patruunoilla tai omilla vastaavillaan. Mikäli tarvitset ampumavuoroilla kerhon aseita tai kyydin ampumavuorolle, ota yhteyttä Whatsapissa tai osoitteeseen ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi.

Ampuma-asekouluttajamme tavoitat osoitteesta ampuma-asekouluttajat ät lahdenreserviupseerikerho.fi . Klikkaa tästä ja lue tarkemmin miten aselupaprosessi toimii ja miten kerho voi siinä tukea.

Sovelletua ReserviläisAmmuntaa (SRA) voi harrastaa esim. alueella järjestettävissä kilpailuissa. Mikä on SRA?

Muistitko, että RUL:sta saa edullisen ampumaharrastusvakuutuksen, joka on välttämätön esim. SRA:ssa ja Päijät-Hämeen Reservipiirin kilpailuissa. Tietoa RUL:lin ampumavakuutuksen muutoksista 2021: RUL Plus – ammuntaa harrastavalle

HÄLVÄLÄN RADAT
Hälvälän ampumaratoja hallinnoi nykyään Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry eli HAUK ry (www.haukry.fi). Näet heidän sivuiltaan ratojen käyttöajat ja -maksut sekä toimintaohjeet.

Lahden Reserviupseerikerhon ampumajaoksen jäsenet voivat ampua Hälvälässä HAUK:n jäsenen hinnalla. Lisätiedot ja ampumajaostoon liittyminen: ammunta ät lahdenreserviupseerikerho.fi