Tiedotus

Lahden Reserviupseerikerho tiedottaa toiminnastaan näillä sivuilla ja sähköpostitse sekä Facebookissa. Lisäksi hyödynnämme Etelä-Suomen Sanomien järjestöpalstaa ja maanpuolustusaiheisia lehtiä kuten esimerkiksi Päijät-Hämeen Ilvestä, joka toimii myös jäsenlehtenämme. Ilveksen voit myös lukea nettiversiona piirin sivuilta.

Ammuntaa harrastaville jäsenillemme on olemassa myös oma erittäin aktiivinen Whatsapp-ryhmä. Radalle pääsy ei käytännössä ole kiinni siitä, onko portti auki tai radalla valvoja. Pop-up tapahtumia on viikoittain. Jos haluat seurata ja osallistua innon mukaan, niin ilmoita asiasta sihteerille, joka lisää sinut ryhmään.

Tiedotamme toiminnastamme jäsenille sähköpostitse. Tiedotteet lähetetään kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä ja jotka eivät ole tiedotteiden lähettämistä kieltäneet. Tiedotteita lähetetään pari kertaa kuukaudessa.

Mikäli et ole tiedotteita saanut tai haluat varmistaa, että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä, ole hyvä ja ilmoita se osoitteeseen tiedotus (at) lahdenreserviupseerikerho.fi.

Sähköpostitiedotteet lähetetään aina piilokopiona, jolloin muut eivät näe osoitettasi. Osoitteita ei luovuteta ulkopuolisille ja voit koska tahansa kieltää tiedotteiden lähettämisen ottamalla yhteyttä osoitteeseen tiedotus (at) lahdenreserviupseerikerho.fi.

Muista, että parhaiten saat tietoa yhdistyksen toiminnasta sähköpostiosoitteesi kautta. Jos se muuttuu, ilmoitathan siitä meillekkin.