Loimaan Seudun Reserviläiset ry 60 vuotta

DSC_1117-158Loimaan Seudun Reserviläiset ry:n 60-vuotisjuhlaa vietettiin 27.2.2016 perinteikkäässä Loimaan Heimolinnassa. Heimolinna valmistui vuonna 1925 alkujaan suojeluskuntataloksi. Suojeluskuntien lakkauttamisen yhteydessä se siirtyi Loimaan yhteiskoulun kannatusyhdistyksen omistukseen ja nykyisin sen omistaa Loimaan kaupunki.

Tilaisuuden juhlapuhujaksi oli saapunut puolustusministeriön tuore kansliapäällikkö, insinöörikenraalimajuri Jukka Juusti. Tervehdyksensä toi myös reserviläisliitto toisen varapuheenjohtajansa Terhi Hakolan toimesta, joka saatesanojen kera luovutti liiton viirin juhlivalle yhdistykselle. Tilaisuuden juonsi Olli-Pekka Rastas ja musiikista vastasi  taattuun tapaansa laivaston soittokunta.

Yhdistyksen aktiiveille ja ansioituneille jäsenille luovutettiin liiton ja piirin sekä reserviläisurheiluliiton ansiomitaleita. Tilaisuuden lopuksi yhdistyksen puheenjohtaja Marko Silvander esitteli kirjan muotoon vasta valmistuneen yhdistyksen historiikin. Kirjan ovat koostaneet Kimmo Parikka ja Kari Nummila. Kirjaa on saatavissa mm. Kelloliike Iisakista Loimaan torin varrelta.

Päätössanoissaan Silvander kiitti yhdistyksen jäseniä ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Edelleen hän totesi, että työ jatkuu edelleen vähintään yhtä tehokkaasti, mitä tähänkin saakka. Nuoria hän toivoi lisää aktiiviseen toimintaan todeten, että heitä myös kuunnellaan yhdistyksessä ja että heillä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa sen toimintaan.

DSC_1078-114   DSC_1172-216

DSC_1188-230    DSC_1157-201

DSC_1184-227   DSC_1189-232

Kuvat: Jouko Rinne