Tervetuloa Rovaniemen Reserviupseerikerhon sivuille!

Rovaniemen Reserviupseerikerho ry on tammisunnuntaina 1937 Rovaniemen kauppalaan perustettu reserviupseerikerho, sivuilta löydät tietoa yhdistyksestämme ja sen toiminnasta.

Ajankohtaista:

  • – Toramon pistoolirata ja 150 m rata avattu lumesta!
  • – Reserviläis- ja maanpuolustusjärjestöt asettavat kunniavartiot talvi- ja jatkosodan sekä vapaussodan sankarihaudoille 19.5. klo 12.00-13.00 väliseksi ajaksi. Rovaniemen Reserviupseerikerhon vastuulla on tänä vuonna vapaussodan muistomerkki. Yhteydenotot kerhon sähköpostiin.
  • – Rovaniemen Reserviläiset ry järjestää SRA Turvallisen ampujan kurssin 24. – 25.5. Toramolla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut.
  • Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati järjestetään Rovaniemellä 4. kesäkuuta! Paraatiin osallistuu myös maanpuolustusjärjestöjen lippulinna. Lipunkantajia tarvitaan, yhteydenotot kerhon sähköpostiin tai piirin toiminnanjohtajalle.

”Pohjanhoviin oli kutsuttu reserviupseereita 28.1.1937 neuvottelemaan omasta kerhosta. Kutsua oli noudattanut 23 upseeria. Kokouksen avasi kapt. E. Ahonius, joka valittiin myös sen puheenjohtajaksi. Hän selosti reserviupseerikerhojen toimintaa ja luki sääntöehdotuksen. Vilkkaan keskustelun jälkeen päätettiin perustaa Rovaniemen Reserviupseerikerho. Toiminta-alueeksi määrättiin kauppala ja sen lähiympäristö. Liitto hyväksyi kerhon jäsenekseen 14.2.1937.”