Tervetuloa Rovaniemen Reserviupseerikerhon sivuille!

Rovaniemen Reserviupseerikerho ry on tammisunnuntaina 1937 perustettu reserviupseerikerho, täältä löydät tietoa yhdistyksestämme ja sen toiminnasta.

 

Ajankohtaista:

Talvisodan päättymisen muistojuhla ke 13.3. klo 18.00 Someroharjun varuskunnassa. Kahvitarjoilu klo 17.00 alken rykmenttisalissa. Ohjelmassa mm. Lapin Sotilassoittokunta ja Rovaniemen Mieslaulajat. Pukukoodi: tumma/paraatipuku ja kunniamerkit. Kaikki tervetulleita!

RoiRes SRA-tulospalvelu järjestää la 16.3. talvisodan päättymisen muistoksi kaikille avoimen sovelletun perinneaseammunnan. Myös laina-aseita (mm. m/39 ja m/91-24) saatavilla, patruunat 0,50€/kpl. Osallistumismaksu 4€, ampumavakuutuksen voimassaolo tarkistetaan. Ilmoittautuminen alkaen klo 11.45. Tiedustelut: 

 

”Pohjanhoviin oli kutsuttu reserviupseereita 28.1.1937 neuvottelemaan omasta kerhosta. Kutsua oli noudattanut 23 upseeria. Kokouksen avasi kapt. E. Ahonius, joka valittiin myös sen puheenjohtajaksi. Hän selosti reserviupseerikerhojen toimintaa ja luki sääntöehdotuksen. Vilkkaan keskustelun jälkeen päätettiin perustaa Rovaniemen Reserviupseerikerho. Toiminta-alueeksi määrättiin kauppala ja sen lähiympäristö. Liitto hyväksyi kerhon jäsenekseen 14.2.1937.”