Toramon ampumarata

Toramon ampumarata sijaitsee n. 7 km Rovaniemen keskustasta itään. Alueen lähellä on myös frisbeegolfrata, hiihtolatuja sekä muita liikuntamahdollisuuksia. Ampumarata-alueella sijaitsee myös Toramon reserviläistalo, josta lisätietoja piirin sivuilla.

Alueelta löytyvät mm. 150 m kiväärirata, 25 m pistooliradat, 50 m pienoiskiväärirata sekä ampumahiihtorata. Toramon ampumaradan säännöt, ratataulukko ja ratakartta löytyvät Lapin ampujien sivuilta. Lisäksi alueesta ylläpidetään yhteistä ratavarauskalenteria, johon tehdyt varaukset ”yliajavat” muun varaamattoman toiminnan. Tarkista siis ratavarauskalenteri ennen käyntiästi!

Radan käyttäjiä Rovaniemen reserviupseerikerhon lisäksi ovat Rovaniemen Reserviläiset ry, Lapin Ampujat ry, Erä-Raja ry, Hirvenhiihtäjät sekä OH:n ampumahiihtäjät. Rata on ensisijaisesti vain sitä hallinnoivien yhdistysten ja niiden jäsenten käytössä.

Toramon portin avaimia voi tiedustella kerhon hallitukselta esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.

Jätä rata käyntisi jäljiltä siistiksi, sekä asettele taulut ja maalit ammunnan ajaksi telineeseen siten, että telineiden ja maalilaitteiden vahingoittuminen on vähäisintä. Muista myös kirjata käyntisi kävijävihkoon. Toramo on maakunnallisesti ja alueellisesti merkittävä ampumarata-alue, pidetään se sellaisena!

Lajittele jätteesi omiin tynnyreihinsä seuraavasti: