Ammunta

Korkeakouluopiskelija, oletko kiinnostunut ampumisesta?

TuKoRes järjestää ampumamahdollisuuksia opiskelijoille ja omille jäsenilleen. Voimassaolevan opiskelijakortin esittäminen on pakollista ensimmäistä kertaa ampumaan tultaessa.

TuKoResilla on vakituinen viikoittainen pistooliammuntavuoro Kupittaan urheiluhallin pistooliradalla tiistaisin 18.30–20.30. Lisäksi järjestetään muutamia kertoja vuodessa ampumapäivät, jolloin on mahdollisuus kokeilla sellaisiakin aseita, joilla ei ole mahdollista ampua Kupittaan ampumaradalla. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset haulikot, kiväärit ja 9 mm pistoolit. Oman aseen omistaminen ei ole välttämätöntä, sillä yhdistys lainaa .22 kaliiberin pienoispistoolejaan.

Ruger 22 -pienoispistooli.

TuKoRes järjestää pyynnöstä torstaisin 17.30–20.30 pistooliammuntakursseja turkulaisten korkeakoulujen opiskelija- ja henkilökuntayhdistyksille. Ammuntakurssille voidaan ottaa kerrallaan enintään 15 hlöä. Tarkempaa tietoa yhdistyksille suunnatuista tutustumisammunnoista saa yhdistyksen ampumavastaavalta.

Valitettavasti ulkopuolisille, ei‑korkeakoululaisille, esimerkiksi polttari-, TYKY- tai synttäriporukoille, emme järjestä ammuntaa.