Ammunnan säännöt

TuKoResin ampumavuorolla pätevät säännöt:

  1. Ampumavuoro on tiistaisin. Vuoro alkaa 18:30 ja päättyy 20:30. Vuorolla saavat käydä TuKoResin jäsenet ja toimintaan tutustuvat.
  2. Ampumavuorolle tultaessa ilmoittaudu TuKoResin ratavastaavalle, jolla on tehtävän merkkinä rintamerkki, keltainen liivi tai muu tunnus. Hän antaa sinulle aseen ja tarvikkeet sekä myy patruunat. Kenelläkään muulla kuin ratavastaavalla ei ole kaapille asiaa.
  3. Ampumaradan ylin käskynhaltija on TSA:n ratavahti ja kaikkia hänen käskyjään tulee noudattaa.
  4. Radalla ammutaan herrasmiessääntöjen mukaisesti siten, ettei ampumisesta koidu haittaa muille radan käyttäjille. Aseisiin ei saa koskea mikäli joku on tauluilla. Tauluille ei saa mennä mikäli joku ampuu. Normaalit turvallisuussäännöt pätevät. Muista tarvittaessa varoitushuuto SEIS.
  5. Ammunnan jälkeen paikkaa ja palauta taulusi, siivoa ampumapaikkasi ja palauta ampumatarvikkeet TuKoResin ratavastaavalle.
  6. Kaksi kertaa lukukaudessa järjestetään ampumakilpailu, johon jäsenet saavat osallistua. Kilpailuun tulee ilmoittautua 18:30 – 19:30 välisenä aikana. Ennen kilpailusarjoja ei kilpailija saa samana päivänä harjoitella. Tulokset merkitään kilpailuvihkoon ja julkistetaan TuKoResin lehdessä ja kotisivuilla.
  7. Jos on epäselvyyksiä, KYSY äläkä hölmöile.

TuKoResin hallitus on hyväksynyt nämä säännöt 2. lokakuuta 1997.