Etusivu

Lähes 70 vuotta reserviläistoimintaa Ylöjärvellä

 

Perustietoja

Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. ja sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki Pirkanmaalla. Ylöjärven Reserviupseerit ry on perustettu Tampereen Reserviupseerikerhon alaosastoksi 17.11.1955. Yhdistys on myös Suomen Reserviupseeriliitto – Finlands Reservofficersförbund ry:n jäsenyhdistys.
Itsenäisenä yhdistyksenä toiminta on alkanut 20.4.1960 tehdyllä päätöksellä.
Yhdistyksen lippu vihittiin käyttöön 5.12.1980.
21. maaliskuuta, vuonna 1991 yhdistys muutti nimensä nykyiseksi käytettyään siihen asti Ylöjärven Reserviupseerikerho ry:tä.
Ylöjärven Reserviupseerit ry:n jäseniä on noin 120.

Toiminnan tavoitteena on ylläpitää jäsenten sotilaallisia tietoja ja taitoja
sekä johtamisvalmiuksia ja kohottaa maanpuolustustahtoa kaikkien kuntalaisten keskuudessa.
Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi järjestetään vuoden aikana suunnitelman mukaista toimintaa ja osallistutaan piirin ja liiton järjestämiin tapahtumiin.

Moni jäsenistöstämme on aktiivisia myös Maakuntajoukoissa. Pirkanmaan Maakuntakomppaniaan voivat liittyä kaikki asevelvollisuuden suorittaneet reserviläiset Pirkanmaan alueelta.
Tapahtumia ja tilaisuuksia päivitetään ”Toiminta” ja ”Kalenteri”-sivulle, muita lisätietoja saa yhdistyksen sähköpostista.

Pirkanmaan Reserviupseeripiiri on valinnut Ylöjärven Reserviupseerit vuoden 2016 ”Vuoden Yhdistykseksi”. Pirkanmaan Reserviupseeripiirin vuoden yhdistys

Lataa tästä itsellesi taskukokoon taiteltava esite, jossa on tietoa meistä tiivistettynä ytimekkäässä muodossa:

YRU_esite