11.7.2023 ammuttiin sotilaspistoolikisat (9mm, 15 paikallaan ja 15 kääntyvät). .

14.6.2023 ammuttiin Immolassa res.ammuntojen RA1-2. Tulokset.

13.6.2023 Muukossa ammuttiin res.ammunnat pistooleilla. Tulokset.

10.5. 2023 Immolassa jatkettiin reserviläisammunnoilla kivääreillä. Vetovastuussa oli ImRes. Tulokset löytyvät täältä.

9.5.2023 Muukossa kisattiin reserviläisammunnassa pistooleilla.  ImRu oli vetovastuussa.
Tulokset: ResCup_RA3-4_090523.

*******************************

2022

Kerhon ilma-asekisa 7.11. (LPR)

Tulokset:

RK-kivääriammunta ”Tuomas Gerdt” 24.9.2022

RA1 ja RA2 piirien Cup-osakilpailu 18.6.2022 (Immola)

RA1 tulokset

RA2 tulokset

RA3 ja RA4 piirien Cup-osakilpailu 14.6.2022 (Muukko)

Reserviläiskymmenottelu 27.7

Ensimmäinen Etelä-Karjalan järjestetyn 10-ottelun lajit: suunnistus, res.kivääriammunta, pistooliammunta, etäisyys- ja karttatehtävä, ketteryys, voima, kranaatinheitto tarkkuus- ja pituusheitto, rasituksenalainen ammunta ja avovesiuinti

6. Vänr. Kaakinen A

Sotilaspistoolikilpailu 10.7 (paikalliset res.yhdistykset: ImRu, ImRes, RuoRes)

Pistoolikisassa ammuttiin 15 laukausta paikallaan oleviin ja 15 kääntyviin tauluihin. Tuloksissa laskettiin henkilökohtaiset tulokset ja 3 hengen joukkuetulos. Ampujia oli yhteensä 12, kerhomme jäseniä 7.

RESUL Ampumahiihtomestaruuskilpailu 9.-10.2.2019

Reserviläisurheiluliiton ampumahiihtomestaruuskilpailujen henkilökohtaiset matkat hiihdettiin lauantaina ja sunnuntaine 9.-10.2.2019 Imatralla.

Haastavissa tuulen ja tihkusateen sävyttämissä olosuhteissa lauantaina käyty kilpailu sai lentävän lähdön, kun ensimmäisinä matkaan kiisivät maajoukkuehiihtäjät Mari Eder ja Venla Lehtonen. He tosin hiihtivät reserviläiskilpailun ulkopuolella, mutta olivat iloisia tarjoutuneesta mahdollisuudesta sisällyttää ohjelmaansa Imatralla järjestetty kilpailu. Maajoukkuehiihtäjien keskinäisessä mittelössä Eder voitti Lehtosen paremman ampumasuorituksensa ansiosta.

Yleisen sarjan 10 km matkalla voittoon hiihti luutnantti Ville Simola Kymenlaaksosta niukalla 10 sekunnin erolla ennen saman piirin alikersantti Eppu Väänästä. Naisten sarjan 5 km voittajaksi nousi Etelä-Karjalan Kirsi Putila. Myös H60-sarjan voitto jäi Etelä-Karjalaan, sen otti kersantti Rune Tikander.

Reserviläisurheiluliiton ampumahiihtomestaruuskilpailut jatkuivat sunnuntaina Imatralla sprinttiviestien merkeissä.

Sade ja tuuli olivat eilisestä vielä yltyneet, mikä toi haastetta kilpailuun lisää. Matkaan uskaltautui kuitenkin 11 joukkuetta.

Yleisen sarjan kaksoisvoitto meni Kymenlaaksoon. H80-sarjassa tiukan loppukirikamppailun myötä voittajaksi nousi Etelä-Karjalan joukkue, jossa hiihtivät ylil Pasi Koistinen ja Anu Koistinen. Vanhimpien ikäluokkien H100 ja H120 -sarjoissa Varsinais-Suomen joukkueet jättivät muut varjoonsa.

Kilpailun järjestämisestä vastasivat Imatran Reserviupseerikerho ja Reserviläiset teknisenä tukenaan Imatran Urheilijoista Mika Kaljunen ja Saku Miikki.

Lauantain henkilökohtaiset tulokset (9.2.2019)

Sprinttiviestin tulokset (10.2.2019)

Piirin reserviläisammunta-cup 2018

Cup-kisoja järjestettiin 3 kpl. Jokaisessa kisassa oli 4 sarjaa: RA1 – 4. Cup-pisteitä lasketaan 8 parhaalle, voittajalle 15 pistettä ja viimeiselle 1 piste.