Kalenteri

Webinaari 13.4. klo 18:00

Pekka Larinoja kertoo aiheesta ”SRA ja toiminnallinen ampuminen turvallisesti”. Tätä kannattaa tulla kuuntelemaan erityisesti, jos toiminnallisen ammunnan aloittaminen kiinnostaa. Tulevalla kesäkaudella pyritään järjestämään jälleen toiminnallisen ammunnan harjoittelumahdollisuuksia Lopen ampumaradan toimintamontuilla, jossa näitäkin oppeja tarvitaan.

Linkki webinaariin on lähetetty sähköpostilla jäsenille.

Lahnuksen ampumavuorot lauantaisin klo 12 – 14

Yhdistyksen vakiovuoro on vanhalla paikallaan .22-kaliiberisten radalla lauantai-iltapäivisin. Toiminnan aktivoimiseksi ratavuorolle tarvitaan valvoja, joka mm. huolehtii osaltaan, että toiminta on asiallista ja kerää ratamaksut. Valvojan oma käyntikerta on maksuton. Ilmoittautumiset ja asiaan liittyvät kysymykset Tuomolle (tuomo.telama@live.fi)

80 vuotta Maaottelumarssista  – Kävelykipinä haastaa kaikki suomalaiset kävelemään

Järjestämme toukokuussa (4.-25.5. välillä) oman kävelytempauksen osana Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä -kampanjaa ja jatkamme kilometrien nielemistä kävelykilometrikisan muodossa 1.5.-31.10.2021.

https://www.suomenlatu.fi/uutiset/ulkoile/2021/80-vuotta-maaottelumarssista-kavelykipina-haastaa-kaikki-suomalaiset-kavelemaan.html

Tapsa toimii näiden osalta yhdistyksemme kapteenina eli ilmoittautumiset hänelle (tapio.laakso@afry.com).

Uudenmaan reservipiirien reserviläisammuntakilpailu Santahaminassa 29.5.

Kilpailukutsu ohessa. Kisassa on neljä osasuoritusta  ja aseet ovat itselataava kivääri ja pistooli, laina-aseita saatavilla. Saadaanko tänne KLARU:n joukkue kasaan (kolme henkilöä)? Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssikalenterin kautta viimeistään 14.5. https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/154099

Kesäyön marssi Tuusulassa 12.6.

Kesäyön marssi on perinteinen marssitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Kyseessä on hyvän mielen kävelytapahtuma, johon voivat osallistua kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Osallistua voi yksin, kaksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka harrasteporukasta tai työkavereista kokonaisen joukkueen.

Klaukkalan Reserviupseerit osallistuivat marssille viime vuonna viiden hengen porukalla. Nyt tavoitteena olisi saada kasaan ihan viralliset säännöt täyttävä joukkue (min 8 hlöä). Ilmoittautumiset joukkueeseen ja lisätietoja Tapsalta (tapio.laakso@afry.com)