Toiminta

Täältä löydät ajankohtaista tietoa kerhon toiminnasta.

Kuluvan vuoden toimintaa varjostaa edelleen vahvasti vallitseva epidemiatilanne. Tässä tietoa muutamista tulevista tapahtumista, jotka pyrimme järjestämään luonnollisestikin ajantasaisia määräyksiä ja suosituksia kunnioittaen.

Pienoispistoolivuorot Rajakaaressa keskiviikkoisin
Yhdistyksellä on vakiovuoro Rajakaaren 4-paikkaisella sisäradalla. Ilmoittatumiset ja lisätietoa whatsapp-ryhmässä tai ampumavastaava Heikki Korpelalta (hjkorpela@gmail.com).

UKK-kävelytesti ja Cooperin testi torstaina 22.9.2022 klo 16:30-17:30 Parkkimäen urheilukentällä (Urheilutie, Nurmijärvi). Testit järjestetään yhteistyössä Nurmijärven Reserviläisten kanssa. Testiin ei tarvitse ilmoittautua ennakolta. Tervetuloa!

Uudenmaan 38. maanpuolustuspäivä järjestetään tänä vuonna Mäntsälässä 1.10.2022.
Maanpuolustuspäivän perinne käynnistyi Vihdissä vuonna 1983. Siitä alkaen ovat Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry ja Uudenmaan Reserviläispiiri ry järjestäneet Uudellamaalla, yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, yleisölle avoimen maanpuolustustapahtuman. Kyseessä on merkittävä vuotuinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma ja esittäytyminen Uudellamaalla. Tapahtuman ohjelma, kartta ja muuta tietoa tapahtuman sivuilta http://www.maanpuolustuspaiva.net/

Maaottelumarssin muistomarssi: Tänä vuonna marssitaan koko syyskuun ajan eli 1.-30.9.2022. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan yhtäjaksoisesti suoritettu 10 kilometrin marssi kävellen tai juosten. Marssisuorituksia voi tehdä niin monta, kuin haluaa – vaikka joka päivä syyskuun ajan!

Lisätietoja https://www.rul.fi/ajankohtaista/uutiset/puolustusvoimain-komentaja-naytti-mallia-maaottelumarssilla/ Kun olet suorittanut vähintään 10 kilometrin marssin, voit kirjata tuloksesi sähköiselle lomakkeelle. https://q.surveypal.com/Maaottelumarssi-2022/0

Yhdistyksen ampumaratavuorot: keskiviikkoiltaisin Rajakaari (25 m pienoispistooli) ja Lahnuksen pienkaliiberinen rata lauantaisin 12-14 (pienoispistooli, pienoisvillikarju ja 50 m pienoiskivääri). Tiedustelut ja muu informaatio kulkee viikoittain WhatsApp-ryhmän kautta.

Yhdistyksen syyskokous pidetään keskiviikkona 2.11.2022 klo 18:00 alkaen Klaukkalan kirkolla. Ennen varsinaista kokousta MPK:n Etelä-Suomen piirin päällikkö Vesa Sundqvist kertoo vapaaehtoisen maanpuolustuksen ajankohtaisia kuulumisia. Kahvitarjoilu.

MPK:n kursseja järjestetään jälleen syyskaudella monipuolisesti ja runsaasti. Suosituimmat kurssit täyttyvät hyvin nopeasti joten kannattaa seurata tarjontaa säännöllisesti. Mukana on myös useita hyviä verkkotuettuja itseopiskelukursseja MPKmoodlessa. https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri