Toiminta

Täältä löydät ajankohtaista tietoa kerhon toiminnasta.

Kuluvan vuoden toimintaa varjostaa edelleen vahvasti vallitseva epidemiatilanne. Tässä tietoa muutamista tulevista tapahtumista, jotka pyrimme järjestämään luonnollisestikin ajantasaisia määräyksiä ja suosituksia kunnioittaen.

Pienoispistoolivuorot Rajakaaressa keskiviikkoisin
Yhdistyksellä on vakiovuoro Rajakaaren 4-paikkaisella sisäradalla. Ilmoittatumiset ja lisätietoa whatsapp-ryhmässä tai ampumavastaava Heikki Korpelalta (hjkorpela@gmail.com).

Tammitulet poltetaan Seurakallion laavulla sunnuntaina 30.1.2022. Liikkeellelähtö on Puhdistamontieltä kello 14:00. Kävelymatkaa laavulle tulee reipas kilometri. Osallistujia pyydetään varaamaan omat retkieväät ja mahdollisuuksien mukaan muutama polttopuukalikka mukaan.

Toiminnallista ammuntaa / pimeäammuntaa maistellaan Lopen ampumaradalla 2.2.2022. Ammunta tapahtuu 100 m kivääriradalla, jossa on mahdollisuus ampua myös lyhyillä aseilla ja etäisyyksillä. Ampujilla on oltava voimassa oleva vakuutusturva (esim. RUL Plus-jäsenyys, ampujalisenssi tai vastaava). Yhdistys maksaa ratavuokran ja ampujat vastaavat patruunakuluistaan itse. Rata on varattu meille 15:30 – 21:00 väliseksi ajaksi. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua Pekka Larinojalle plarinoja@gmail.com tai  044-3451139

Yhdistyksen kevätkokouksen ajankohta on 28.3.2022. Kannattaa laittaa päivämäärä jo ylös, vaikka varsinainen kokouskutsu toimitetaan myöhemmin. Kokous on tilanteen mukaan joko läsnä- tai teams-kokous.

Veteraanikeräys toteutettiin 3. – 4.12.2021 ehkäpä viimeistä kertaa. Keräyksen organisoi veteraanivastaava Matti Autti. Keräys Klaukkalassa tuotti hienosti  1227,40 euroa. Kiitokset Matille ja muille kerääjille arvokkaasta työstänne kunniakansalaistemme hyväksi!