Etusivu

Kyrön Seudun Reserviupseerit Ry

Kyrön Seudun Reserviupseerit ry on perustettu vuonna 1951. Toimimme Auran, Pöytyän ja Tarvasjoen  alueella. Yhdistyksessämme on tällä hetkellä noin 90 jäsentä.

Toimintamme tavoitteena on aktivoida jäseniä osallistumaan yhdistys- ja reserviläistoimintaan. Olemalla mukana yhdistyksen toiminnassa sekä osallistumalla piiri- ja liittotason kilpailuihin jäsenet ylläpitävät kenttäkelpoisuuttaan ja kehittävät kuntoaan. Yhdistyksemme osallistuu ja tukee paikallisten sotainvalidi- ja sotaveteraanijärjestöjen toimintaa sekä osallistumme kunniavartioihin.

Kesäkaudella järjestämme yhdessä Pöytyän Seudun Reserviläisten kanssa kaksi kertaa viikossa pienoispistooliammuntakilpailut Kolkkisissa. Lisäksi järjestämme vuosittain pystykorva-ammunnat sekä Timo Kuuskosken muistokilpailut (pienoiskivääriammunnat).

Omien kilpailujen lisäksi jäsenemme osallistuvat aktiivisesti Varsinais-Suomen piirin ja valtakunnallisiin kilpailuihin sekä MPK ry:n kursseille. Ohjelmassa on monenlaisia ammuntoja, jotoksia, partiokilpailuja, ampumahiihtoa, ampumasuunnistusta ja muuta toimintaa niin että jokaiselle löytyy jotain mielenkiintoista.

Pyrimme vuosittain tekemään myös yhteisiä virkistysretkiä jäsentemme kiinnostusten mukaan.

Meidät löydät nykyään myös Facebookista. Käy tykkäämässä!