Tapahtumat

Tällä sivulla tiedotetaan yhdityksemme tulevista tapahtumista, niin itse järjestämistämme kuin muidenkin, joihin osallistumme. Muista vierailla täällä säännöllisesti, koska sivua päivitetään jatkuvasti sitä myöten kuin uusia tapahtumia tulee tai paikat ja ajat tarkentuvat.

16.3.2020 klo 18:00 Kevätkokous Riistatuvalla, osoitteessa Kivimäentie 218, Riihikoski. HUOM! Kokouksen jälkeinen luento peruttu.

Ajankohta avoin Wihtorin Syrjähyppy Loimaan Niinijoella Heikinpirtillä, osoitteessa Pahikaistentie, Loimaa.

Siirtyy kesälle/syksylle! Pystykorva-kilpailu Raasin ampuma-alueella ns. hiilikopin radalla, osoitteessa Raasintie 543, Pöytyä. Raasin ampumaradat eivät ole tällä hetkellä käytössä. Kilpailupäivä ilmoitetaan, kun saamme tietoa koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten purusta.

Siirtyy kesälle/syksylle! Timo Kuuskosken muistokilpailut Kolkkisten ampuradalla, osoitteessa Kirkkotie 382, Pöytyä. Kilpailupäivä ilmoitetaan, kun saamme tietoa koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten purusta.

Siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan! Tutustumispäivä Säkylän varuskuntaan. Päivä ilmoitetaan, kun puolustusvoimilla on taas mahdollisuus järjestää vierailuja.

Touko-syyskuu 2020 Pienoispistooliammunnat Kolkkisten ampumaradalla keskiviikkoisin klo 18:00 ja lauantaisin klo 15:00, osoitteessa Kirkkotie 382, Pöytyä. Yhdistys ei järjestä ammuntoja, oma toimisesti voi käydä ampumassa!

Loka-marraskuu 2020 Syyskokous.