Ammunta

Timo Kuuskosken muistokilpailu pidetään toukokuun alkupuolella Kolkkisten ampumaradalla. Kilpailussa yritetään pienoiskiväärillä tulosta 21, laukausmäärä korkeintaan 20. Kultakin kierrokselta karsitaan kauimmaksi 21 pisteestä jääneet kilpailijat, korkeintaan kolmasosa. Loput jatkavat, kunnes on vain kaksi ampujaa finaalikierroksella. Voittaja saa haltuunsa vuodeksi kiertopalkintomiekan. Pienoiskiväärejä voi lainata, patruunat saa ilmaiseksi.

Pienoispistooliammunnat järjestetään yhdessä Pöytyän Reserviläisten kanssa ja kilpailukausi aloitetaan toukokuun alussa ja kilpailut jatkuvat syyskuun loppuun saakka. Ammunnat alkavat keskiviikkoisin klo 18.00 ja lauantaisin klo 15.00. Kesän 2015 pienoispistoolikilpailuiden järjestelyitä hoitaa Kyrön Seudun Reserviupseerit. Kuukauden kolme kilpailusuoritusta oikeuttaa kilpailemaan palkinnosta. Harjoittelumielessäkin voi osallistua.

Pystykorva-ammunnat pidetään Raasissa Paukkulan ampumaradalla sunnuntaina 29.3 klo 12.00. Ammutaan koelaukaukset ja kilpailussa 10+10 laukausta ( makuu+pysty ), aikaan kumpaankin 2 min. Ilman asetta ja patruunoitakin voi osallistua. Laina-asetta ja patruunoita tarvitsevien pitää ilmoittautua Markku Tammelle viimeistään viikkoa ennen kilpailua.