Timo Kuuskosken muistokilpailu

Kapteeni Timo Kuuskoski, Kyrön Seudun Reserviupseerit ry:n perustajajäsen, oli innokas ammunnan harrastaja ja voitti pitkän aktiivisen kilpailu-uransa aikana mm. useita piirimestaruuksia. Timo Kuuskosken muistokilpailun tarkoitus on saada lisää osallistujia ja elvyttää pienoiskiväärikilpailutoimintaa Kyrön Seudun Reserviupseerit ry:n piirissä. Kilpailun kiertopalkinnoksi Kirsti Kuuskoski on lahjoittanut Timo Kuuskosken laajoihin kokoelmiin kuuluneen miekan.

Timo Kuuskosken muistokilpailu on Kyrön Seudun Reserviupseerien vuodesta 1992 lähtien vuosittain järjestämä ampumakilpailu, jossa yritetään ampua pienoiskiväärillä tulosta 21 eli ”venttiä”, laukausmäärän ollessa korkeintaan 20. Kultakin kierrokselta karsitaan kauimmaksi 21 pisteestä jääneet kilpailijat, kuitenkin korkeintaan kolmasosa. Loput jatkavat, kunnes on jäljellä vain kaksi ampujaa finaalikierroksella. Kilpailun voittaja saa haltuunsa vuodeksi kiertopalkintomiekan. Täydelliset säännöt löytyvät täältä. Kilpailuun osallistumiseksi ei tarvitse omistaa omaa asetta, sillä pienoiskiväärejä voi lainata, patruunat saa ilmaiseksi.

Kyrön Seudun Reserviupseerien perinteinen Timo Kuuskosken muistokilpailu järjestettiin tänäkin vuonna toukokuussa 8.5 Kolkkisten ampumaradalla. Kilpailun voittajaksi ampui kuudennen kerran kapteeni Tuomo Kuopio. Aikaisempien kilpailujen voittajat ja tulokset löydät täältä. Kiitokset kaikille kilpailuun ja sen järjestelyihin osallistuneille.