Etusivu

Tervetuloa Nokian Reserviupseerit ry:n kotisivulle

 

Vuonna 1946 perustettu Nokian Reserviupseerit ry eli NRU (aiemmin Nokian Reserviupseerikerho ry) toimii maanpuolustushenkisenä yhdyssiteenä noin 130 jäsenelleen, jotka asuvat Nokialla, ovat lähtöisin Nokialta tai kokevat Nokian merkittäväksi osaksi omaa elämäänsä.

Yhdistyksen tehtävänä on ylläpitää reserviupseerien sotilaallisia tietoja ja taitoja, johtajakykyä ja valmiuksia sekä toimia jäsenten yhdyssiteenä Reserviupseeriliittoon, Maanpuolustuskoulutusyhdistykseen, Puolustusvoimiin ja muihin maanpuolustuksellisiin yhdistyksiin ja -kiltoihin. Nokian Reserviupseerit toimivat tiiviissä yhteistyössä Nokian ja Pirkanmaan muiden maanpuolustusyhdistysten kanssa.

 

AJANKOHTAISTA

HIIHTÄMÄÄN! Perinteinen Nokian Reserviupseerien ja Nokian Reserviläisten välinen haastehiihto sivakoidaan jälleen Koukkujärven lenkin laduilla1.-7.3.2021. Kirjaa nimesi haastehiihdon vihkoon, joka löytyy Koukun majan ilmoitustaulun postilaatikosta. NRU:t tarjoaa haastehiihtoon osallistuville jäsenilleen Koukun majalla mehun ja munkin, jotka saat näyttämällä RUL jäsenkorttiasi (tai valokuvaa siitä) kahviossa.  Koukun majan kahvio on auki päivittäin klo 10-19:00.