Jäsenasiat

Suomen Reserviupseeriliitto ry:n jäsenet kuuluvat liittoon jäsenyhdistystensä kautta. Käytännön toiminta tapahtuu merkittävin osin yhdistys- ja piiritasolla.

LIITY JÄSENEKSI NOKIAN RESERVIUPSEERIT RY

Jäsenhakemuksen voit tehdä sähköisesti RUL kotisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia nokianreserviupseerit(at)gmail.com

JÄSENHAKEMUS (uusi jäsen)

Ohessa jäsenyyteen liittyvää tietoa:

Jäsenedut

Usein kysytyt kysymykset jäsenyyteen liittyen

NYKYINEN JÄSEN

Mikäli olet jo jäsen, voit käyttää jäsenrekisterin eAsiointipalvelua mm. omien henkilötietojen päivittämiseen, sekä jäsenasioiden hoitamiseen. Myös ampumaturvan hankkiminen on mahdollista eAsioinnin kautta. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeroasi.

eAsiointipalvelu

Kulukorvaukset: Yhdistys korvaa hallituksen päätöksellä esimerkiksi tapahtumien osallistumismaksuja ja yhteisiä hankintoja. Kulukorvaukset haetaan alla olevalla lomakkeella ja mukaan tulee liittää kuitti tai kuittikopio maksusta. Yhdistyksen hallitus hyväksyy korvattavat kulut ja esim. tapahtumien osallistumismaksujen korvattavuus päätetään aina ennen tapahtumaa.

NRU kulukorvauslomake

JÄSENREKISTERI

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Maanpuolustusrekisterissä, mikä on Suomen Reserviupseeriliitto ry:n, Reserviläisliitto ry:n, Maanpuolustuskiltojen liitto ry:n ja Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n yhteinen jäsenrekisteri. Yhdistysten nimetyt vastuuhenkilöt pystyvät tarkastelemaan jäsenrekisterissä vain oman yhdistyksensä jäsenistön tietoja.

Maanpuolustusrekisterissä ylläpidetään myös Reserviläisten ampumaturva- ja kuntokorttijärjestelmään liittyviä tietoja.

Maanpuolustusrekisterin Tietosuojaseloste 2018