Ajankohtaista

Ajankohtaista:


4.2.2023

Piirille oma ansioristi

Piirihallitus on kokouksessaan 4.2. hyväksynyt aloitteen piirin ansiorististä. Ensimmäiset ansioristit myönnetään jäsenyhdistysten esitysten perusteella piirihallituksen kokouksessa 24.3. ja jaetaan piirin vuosijuhlilla 25.3. Lappeenrannassa.

”Piirin oma ansioristi täydentää liiton ja jäsenyhdistysten palkitsemiskäytäntöjä, ja toimii keinona kiittää piirin eteen tehdystä hiljaisesta työstä toimikunnissa”, perustelee piirin puheenjohtaja Kasper Saarinen.

Aloite ansiorististä tuli Lapin Opiskelevilta Reserviläisiltä (LORU). ”Hyvin harva pysyy opiskelijana riittävän pitkään tehdäkseen useita vuosia tai vuosikymmeniä kestävää työtä vapaaehtoisen maanpuolustuksen eteen, mutta muutamassa vuodessakin voi aktiivinen tekijä saada paljon hyvää aikaiseksi. Näimme tarpeelliseksi luoda tapa kiittää näitä piirin eteen työskennelleitä henkilöitä”, tiivistää LORU:n puheenjohtaja Miika Alajääskö.

Ansioristin on suunnitellut Henri Mella (LORU).

Ohjesääntö Opiskelijain Reserviupseeripiirin ansiorististä

Lisätietoja:
Tuomas Alm
Toiminnanjohtaja
Opiskelijain Reserviupseeripiiri
[email protected]


25.9.2021

ORUP hakee toiminnanjohtajaa 1.1.2022 alkaen

Opiskelijain Reserviupseeripiiri ry (ORUP) on yksi Suomen Reserviupseeriliittoon kuuluvista piireistä. Piirissä on yli 2000 jäsentä, jotka kuuluvat 10 jäsenyhdistykseemme ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista toiminnanjohtajaa vastaamaan piirin taloudesta ja hallinnosta vuoden 2022 alusta lähtien toistaiseksi. Työaika on keskimäärin 15 tuntia kuukaudessa: kesäkuukausina työmäärä on kuitenkin pienempi ja kevään ja syksyn aikana suurempi johtuen piirin opiskelijaluonteesta.

Tehtävässäsi

Tehtävässä toimitaan esimerkiksi yrittäjänä tai freelancerina, jolloin laskutat piiriä tekemästäsi työstä. Tehtävä sisältää matkustamista noin 10 päivää vuodessa, sillä kokoukset järjestetään pääsääntöisesti eri yhdistysten toimesta eri paikkakunnilla. Lisäksi kannustamme osallistumaan Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton toiminnanjohtajien neuvottelupäiville, jotka järjestetään kerran vuodessa. Muuten työtä tehdään täysin etänä, joten voit työskennellä joustavasti missä ja lähes milloin vain!

Sinulta odotamme:

Katsomme eduksi:

Väistyvä toiminnanjohtaja tulee toimimaan valittavan henkilön tukena ainakin vuoden 2022 ajan.

Toivomme hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkiotoiveineen 31.10.2021 mennessä sähköpostitse [email protected]. Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toiminnanjohtaja Miia Ritala puh. 050 309 3498, [email protected].