Ajankohtaista

Ajankohtaista:


25.9.2021

ORUP hakee toiminnanjohtajaa 1.1.2022 alkaen

Opiskelijain Reserviupseeripiiri ry (ORUP) on yksi Suomen Reserviupseeriliittoon kuuluvista piireistä. Piirissä on yli 2000 jäsentä, jotka kuuluvat 10 jäsenyhdistykseemme ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista toiminnanjohtajaa vastaamaan piirin taloudesta ja hallinnosta vuoden 2022 alusta lähtien toistaiseksi. Työaika on keskimäärin 15 tuntia kuukaudessa: kesäkuukausina työmäärä on kuitenkin pienempi ja kevään ja syksyn aikana suurempi johtuen piirin opiskelijaluonteesta.

Tehtävässäsi

Tehtävässä toimitaan esimerkiksi yrittäjänä tai freelancerina, jolloin laskutat piiriä tekemästäsi työstä. Tehtävä sisältää matkustamista noin 10 päivää vuodessa, sillä kokoukset järjestetään pääsääntöisesti eri yhdistysten toimesta eri paikkakunnilla. Lisäksi kannustamme osallistumaan Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton toiminnanjohtajien neuvottelupäiville, jotka järjestetään kerran vuodessa. Muuten työtä tehdään täysin etänä, joten voit työskennellä joustavasti missä ja lähes milloin vain!

Sinulta odotamme:

Katsomme eduksi:

Väistyvä toiminnanjohtaja tulee toimimaan valittavan henkilön tukena ainakin vuoden 2022 ajan.

Toivomme hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkiotoiveineen 31.10.2021 mennessä sähköpostitse yhteys@orup.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toiminnanjohtaja Miia Ritala puh. 050 309 3498, toiminnanjohtaja@orup.fi.