Ampumatoiminta

Sovellettu reserviläisammunta (SRA)

ORUP järjestää ampumatoimintansa pääasiassa jäsenyhdistystensä kautta. Kerran vuodessa järjestetään kahdet piirin karsinnat SRA SM-kisoja varten, toinen karsinta etelässä ja toinen pohjoisessa.

Piirillä on tällä hetkellä 8 hengen kiintiö SM-kisoihin, joka valitaan paremmuusjärjestyksessä karsintojen perusteella. Karsinnan ajankohta on touko-kesäkuun vaihteessa.

Kysy oman yhdistyksesi hallitukselta lisätietoja karsintoihin osallistumisesta. Edustusjoukkueiden lisäksi SM-kisoihin voi päästä myös toimitsijaksi. Toimitsijat ampuvat oman kilpailusuoritteensa ennen varsinaisia kisoja, ja ovat näin mukana kokonaiskilpailussa.

IMG_4338  IMG_4342

Reserviläisammunnan SM-kilpailut

Piiri voi lähettää edustusjoukkueen Reserviläisurheiluliiton reserviläisammunnan SM-kilpailuun, jossa kilpaillaan palvelusaseammunnoissa kesällä. Kilpailumuoto on varsin uusi, se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. Ilmoittautuminen on toukokuun aikana kilpailukutsun ohjeiden mukaisesti. Lajikuvaukset ja kilpailukutsut löytyvät RESUL:in sivuilta www.resul.fi. Kiinnostuksensa voi ilmaista lähestymällä puheenjohtajistoa.

Perinneaseiden SM-kilpailut

Piiri voi lähettää edustusjoukkueen Reserviläisurheiluliiton perinneasekilpailuihin. Ilmoittautuminen on yleensä keväällä kilpailukutsun ohjeiden mukaisesti. Lajikuvaukset ja kilpailukutsut löytyvät RESUL:in sivuilta www.resul.fi. Kiinnostuksensa voi ilmaista lähestymällä puheenjohtajistoa.

Pirkkala26   DSC01680