Etusivu

Säkylän-Köyliön Reserviupseerit ry on vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön keskittynyt vuonna 1953 perustettu yhdistys, joten vuosi 2020 on yhdistyksen 67. toimintavuosi! Toimimme Säkylän ja Köyliön alueella. Asuminen muualla ei rajoita jäsenyyttä. Vuodelle 2020 jäsenmaksun on maksanut 63 reserviupseeria.

Mikäli olet kiinnostunut urheilusta ja ammunnasta kilpailumielessä tai liikunnasta muuten vain harrastuksena löydät varmasti sopivia tapahtumia kerhon, piirin ja liiton tasolta. Järjestämme retkiä maanpuolustusaiheisiin kohteisiin. Tarkoitus on myös elvyttää säännöllinen kokoontuminen esimerkiksi aiheeseen liittyvien esitelmien tiimoilta tai vaikkapa vapaamuotoisten saunailtojen muodossa. Tiedotamme jäsenille sähköpostin välityksellä muidenkin järjestämistä tapahtumista.

Koulutuksen osalta löytyy mahdollisuuksia esimerkiksi MPK:n kautta erilaisten kurssien muodossa. Yhdistys hoitaa juhlapäivinä, esimerkiksi jouluaattona kunniavartioinnin sankarihaudalla ja tietenkin osallistuu yhdistyksen lipulla ja Suomen lipun vartijoina juhlapäivien lippulinnaan vuorotellen Köyliön ja Säkylän sankarihaudoilla.

Reserviupseeri, tule mukaan, saat paljon luotettavia ystäviä!