LIITY jäseneksi

 

Sinut on valittu varusmiesaikanasi koulutettavaksi sodan ajan johtajaksi. Siihen asemaan ei ketä tahansa voida asettaa. Se on vaativa tehtävä. Alaisenasi tulevat olemaan maailman kriittisimmät alaiset ja johdettavat. Niin kuin työelämässäkin.

Reservin upseerina olet oikeutettu liittymään kaikkien reserviupseerien yhteiseen järjestöön, Suomen Reserviupseeriliittoon (RUL). Sen jäsenenä olet jatkuvasti tuntumassa sodan ajan tehtäviesi kannalta tärkeää tietoon ja koulutukseen. Tarjoamistamme koulutusmahdollisuuksista on selvästi hyötyä myös rauhan ajan työtehtävissäsi.

Monille uran luominen, kodin rakentaminen, pienet lapset ja ehkä muut harrastukset ovat jossakin elämän vaiheessa esteenä aktiiviseen reserviläistoimintaan. Ei se mitään. Tärkeintä Sinulle reservin upseerina on kuitenkin se, että säilytät tuntuman sodan ajan tehtävääsi ja ylläpidät tietojasi kauttamme. Monipuolisesta toiminnastamme löytyy jokaiselle reservin upseerille kiinnostavaa tekemistä.

Pysy ruodussa – tule RUL:n jäseneksi!

 

Säkylän-Köyliön Reservinupseerit Ry:n jäseneksi halutessasi täytä Reserviupseeriliiton jäsenhakemus  tästä

Muista merkitä Valitse yhdistys -pudotusvalikost kerhoksi ”Säkylän-Köyliön Reservinupseerit” !

Ry”.

Jäsenhakemuksesi käsitellään kuukauden sisällä ja hyväksymisen jälkeen sinulle lähetetään jäsenmaksulomake. Tarkista siitä kaikki yhteystietosi ja käy korjaamassa/lisäämässä loput eAsiointi -lomakkeella.

Jäsenmaksut vuodelle 2015:

(Lokakuun alun jälkeen liittyneille loppuvuonna ei jäsenmaksua enää peritä. Myöskään kotiutumisvuonna ei peritä jäsenmaksua. Päivän tilanne varmistettava)

Muista helmikuussa jäsenmaksulomakkeen tullessa tarkistaa siitä aina yhteystietosi sekä päivittää ne eAsiointi -lomakkeella. Osoitteenmuutoksen tekemättä jättäminen on suurin syy jäsenyyksien katkeamiseen. Tarvitsemme postiosoitteen, sähköpostiosoitteen sekä mieluiten kännykkänumeron.

 

Usein kysyttyä jäsenyydestä (RUL:n sivuilla)

https://www.rul.fi/reserviupseeriliitto/jasenyys/usein-kysyttya-jasenyydesta/

Tietoa jäseneduista:

https://www.rul.fi/reserviupseeriliitto/jasenyys/jasenedut/