Toiminta -> Kunniavartiot

“…osallistuminen kaatuneiden muistopäivän tilaisuuksiin ja jouluaattona kunniavartioon sankarihaudalla ovat mm. kuuluneet kerhon toimintaan ja näin pitää aina kuulua, sillä yksi kerhon monista velvotteista on se, että polku kirkkomaan sankarihaudalle ei saa ruohottua.”
Poiminta Into Hembergin kirjoittamasta yhdistyksemme 35-vuotishistoriikista.

 

Yhdistyksellämme ja jäsenistömme aktiivisuudella on oleellinen rooli eri juhlapäivien tilaisuuksien kunniavartioiden järjestämisessä sekä tietenkin yhdistyksemme lipun osallistumiseksi lippulinnaan. Tämä toiminta on tärkeä osa yhdistyksemme ulospäin näkyvää aktiviteettia ja myös yksi tapa pieneltä osin osoittaa kunnioitusta maatamme puolustaneita veteraaneja – miehiä ja naisia – kohtaan.

Toimintaa ja lipun käyttöä vuorotellaan ja jaetaan tasapuolisesti Köyliön ja Säkylän sankarihaudoilla järjestettäviin tilaisuuksiin.

 

Yhdistyksen lippu ja yhdistyksen asettama kunniavartio on osallistunut lähivuosien aikana allamainittuihin tilaisuuksiin. Jäsenistöllemme on ja pitääkin olla kunnia-asiana saada nimensä lisätyksi allaolevaan pitkään osallistujien listaan:

 

Vuosi 2015:

Vuosi 2014:

Vuosi 2013:

Vuosi 2012:

Vuosi 2011:

Vuosi 2010:

Vuosi 2009: