Jukajärven Jotos

Jukajärven jotos on tauolla eli sitä ei järjestetä vuonna 2020. Jotos palaa MPK:n kurssitarjontaan 2021.

XXVI Jukajärven jotos

Imatran reserviupseerikerho kutsuu 3-4 henkisiä partioita jotokselle. Perinteinen Jukajärven jotos kilpaillaan 26:ttä kertaa, tänä vuonna Rajavartiolaitoksen harjoitusalueella Jukajärvellä Hympyrässä. Ajankohta on 1.9.2018.

Jukajärven Jotokselle voivat osallistua 18-vuotta täyttäneet naiset ja miehet. Jotos on fyysisesti vaativa partioiden osaamista erilaisilla sotilaallisilla tehtäväillä mittaava maastotaitokilpailu.

Jukajärven jotos järjestetään MPK:n kurssina (Lappeenrannan koulutusalue) ja yhteistyössä Imatran-Ruokolahden seudun reserviläisjärjestöjen kanssa.Päävastuu on Imatran reserviupseerikerholla. Tapahtuman järjestämistä tukevat Maasotakoulu ja Kaakkois-Suomen Rajavartiosto/Raja- ja merivartiokoulu. Osallistumismaksu sisältää ohjelman, ruokailun maalissa, saunan ja vakuutusturvan. Jotokselle otetaan enimmillään 18 partiota.

Ilmoittaudu MPK:n koulutuskalenterin kautta: https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/94909.  Partioiden johtajia pyydetään lähettämään partioiden kokoonpano alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoa s-postilla: imatranreserviupseerikerho@gmail.com.

Jukajärven jotos 2018 tulokset.

Jukis2013_ParRu_asutuskeskus

(c) Mika Pulkkinen

DSC00176

(c) Jussi Korpinen