Ammunta

Itä-Helsingin Reserviupseerit tarjoaa mielenkiintoisia ja kehittäviä ampumatapahtumia kaikille jäsenilleen ympäri vuoden.

Padasjoen ampumaleiri ja kivääriammunta

IHRU järjestää vuodessa kolme viikonlopun mittaista ampumaleiriä Padasjoen koulutuskeskuksessa. Käytössä ovat 150m kiväärirata, 25m pistoolirata ja toimintamonttu SRA-ammuntoja varten. Padasjoen harjoituksiin sisältyy lisäksi EA-koulutusta.
Tiedotamme tulevista harjoituksista sähköpostilla sekä IHRU:n facebook-ryhmässä.

Ampumavakuutus

Edellytys IHRU:n ampumavuoroille osallistumiselle on voimassa oleva ampumavakuutus, joko Suomen ampumaurheiluliiton lisenssi tai RUL Plus-jäsenyys.
Lisätietoa RUL Plus-jäsenyydestä löytyy täältä.

Ilma-aseet

IHRU:n ilma-aseammunnoissa tukeudutaan Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) sisäradalla Töölössä järjestettäviin ammuntoihin.

Pistooliammunta

IHRU:lla on vuoro Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) sisäradalla Töölössä parillisten viikkojen torstaisin klo 19 – 21 ja ovat toiminnallisen ammunnan vuoroja, eli harjoittelemme SRA:n perusteita ja kalustona on sääntöjen mukaisesti kaliiperit 9mm – .45 cal.
Töölössä on saatavilla laina-aseita ja ampumatarvikkeita omakustannehintaan.
Lisätietoja ammunnoista voi tiedustella osoitteesta [email protected]. Mikäli et ole aiemmin käynyt radalla, pyydämme ilmoittautumaan etukäteen.

Kesäkaudella käytössä ovat lisäksi Santahaminan radat HRUP:n vuoroilla pääasiassa tiistaisin klo 17.
Lisätietoja HRUP:n sivuilta osoitteesta hrup.fi/hrup-ampumatoiminta

Santahaminan kivääriradalle pääset MPK:n vuoroilla. Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n koulutuskalenterista: mpk.fi/Koulutuskalenteri