Ammunta

 

Ampumavakuutus

Edellytys IHRU:n ampumavuoroille osallistumiselle on voimassa oleva ampumavakuutus, joko Reserviläisen ampumaturva tai Suomen ampumaurheiluliiton lisenssi.
Reserviläisen ampumaturvan voit tilata omista tiedoistasi jäsenrekisteristä, jonne voit kirjautua tästä linkistä.

Ilma-aseet

IHRU:n oma ilma-aserata sijaitsee Tukikohdassa Puotilassa, jossa ammuntaa järjestetään talvikaudella syyskuusta toukokuuhun parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17 – 19. Saatavissa on laina-aseita ja luoteja omakustannehintaan.
Ulko-ovi on lukittu ja tullaan avaamaan puolen tunnin välein. Jos tulet autolla, jätä se kadun varteen, taloyhtiön pihalle pysäköinti on kielletty.

Pistooliammunta

Talvikaudella lokakuusta huhtikuuhun IHRU:lla on vuoro Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) sisäradalla Töölössä, parittomien viikkojen torstaisin klo 19 – 21. Kalustona ovat pääasiassa pienoispistoolit (.22 cal), mutta radalla on mahdollista ampua myös isommilla kaliipereilla, kuten sotilaspistoolilla (9mm).
Myös Töölössä on saatavilla laina-aseita ja ampumatarvikkeita omakustannehintaan.
Ammuntojen yhteyshenkilöt Juhani Hartela (p.040 834 2839) ja Toni Selin antavat tarvittaessa lisätietoja. Mikäli et ole aiemmin käynyt radalla, pyydämme ilmoittautumaan etukäteen.

Kesäkaudella käytössä ovat Santahaminan radat HRUP:n vuoroilla pääasiassa tiistaisin klo 17. Ilmoittaudu (koko nimi, syntymäaika ja auton rekisterinumero) osoitteeseen pistoolivuoro[at]hrup.fi viimeistään edellisen viikon keskiviikkoon klo 14:45 mennessä (juhlapyhätapauksissa 3 arkipäivää etukäteen).
Lisätietoja HRUP:n sivuilta osoitteesta http://www.hrup.fi/hrup-ampumatoiminta

Padasjoen ampumaleiri ja kivääriammunta

IHRU järjestää yhdessä Itä-Helsingin Reserviläisten kanssa keväisin ja syksyisin viikonlopun kestävän ampumaleirin Padasjoen koulutuskeskuksessa. Käytössä ovat 150m kiväärirata, 25m pistoolirata ja toimintamonttu SRA-ammuntoja varten. Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n sivuilta http://mpk.fi/ koulutuskalenterista. Päivämäärät ilmoitetaan myös IHRU:n sivujen kalenterissa.

Santahaminan kivääriradalle pääset Helsingin KoTu:n vuoroilla. Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n koulutuskalenterista http://mpk.fi/.
 

netti_kiv
Kalustoa Padasjoella syksyllä 2014.