Ammunta

Itä-Helsingin Reserviupseerit tarjoaa mielenkiintoisia ja kehittäviä ampumatapahtumia kaikille jäsenilleen ympäri vuoden.

Padasjoen ampumaleiri ja kivääriammunta

IHRU järjestää vuodessa kolme viikonlopun mittaista ampumaleiriä Padasjoen koulutuskeskuksessa. Käytössä ovat 150m kiväärirata, 25m pistoolirata ja toimintamonttu SRA-ammuntoja varten. Padasjoen harjoituksiin sisältyy lisäksi EA-koulutusta.
Tiedotamme tulevista harjoituksista sähköpostilla sekä IHRU:n facebook-ryhmässä.

Ampumavakuutus

Edellytys IHRU:n ampumavuoroille osallistumiselle on voimassa oleva ampumavakuutus, joko Suomen ampumaurheiluliiton lisenssi tai RUL Plus-jäsenyys.
Lisätietoa RUL Plus-jäsenyydestä löytyy täältä.

Ilma-aseet

IHRU:n oma ilma-aserata sijaitsee Tukikohdassa Puotilassa, jossa ammuntaa järjestetään talvikaudella syyskuusta toukokuuhun parittomien viikkojen torstaisin klo 17 – 19. Saatavissa on laina-aseita ja luoteja omakustannehintaan.
Ulko-ovi on lukittu ja tullaan avaamaan puolen tunnin välein. Jos tulet autolla, jätä se kadun varteen, taloyhtiön pihalle pysäköinti on kielletty.

Pistooliammunta

IHRU:lla on vuoro Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) sisäradalla Töölössä joka torstai. Parittomien viikkojen torstaisin klo 19 – 21 kalustona ovat pääasiassa pienoispistoolit (.22 cal).
Parillisten viikkojen torstait klo 20 – 22 ovat toiminnallisen ammunnan vuoroja, eli harjoittelemme SRA:n perusteita ja kalustona on sääntöjen mukaisesti kaliiperit 9mm – .45 cal.
Myös Töölössä on saatavilla laina-aseita ja ampumatarvikkeita omakustannehintaan.
Lisätietoja ammunnoista voi tiedustella osoitteesta ammunta@ihru.fi. Mikäli et ole aiemmin käynyt radalla, pyydämme ilmoittautumaan etukäteen.

Kesäkaudella käytössä ovat Santahaminan radat HRUP:n vuoroilla pääasiassa tiistaisin klo 17. Ilmoittaudu (koko nimi, syntymäaika ja auton rekisterinumero) osoitteeseen pistoolivuoro@hrup.fi viimeistään edellisen viikon keskiviikkoon klo 14:45 mennessä (juhlapyhätapauksissa 3 arkipäivää etukäteen).
Lisätietoja HRUP:n sivuilta osoitteesta hrup.fi/hrup-ampumatoiminta

Santahaminan kivääriradalle pääset MPK:n vuoroilla. Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n koulutuskalenterista: mpk.fi/Koulutuskalenteri