Ammunta

jru_ra7_008

Yhdistyksen ampumatoiminta on erittäin laajaa. Voit lähteä helposti mukaan yhdistyksen ampumatoimintaan kesällä Tikkakosken varuskunnan ampumaratavuoroilla ja Keski-Suomen ampujien vuosivuokraajavuorolla sekä talvikaudella Kuokkalan Graniitin pienoispistoolivuoroilla.

Lisäksi yhdistys ja sen jäsenet järjestävät SRA-koulutusta sekä ammuntoja. Yhdistys järjestää omia ampumakilpailuja ja lisäksi osallistumme kilpailuihin piiri- ja liittotasolla.

Ampumaharrastusta varten kannattaa hankkia erillinen ampumavakuutus, joko reserviläisen ampumaturva tai SAL:n lisenssi.

Lisätietoja ampumatoiminnasta saa ampumaupseereilta, joiden ajantasaiset yhteystiedot löytyvät hallituksen sivulta. Kartan Tikkakosken ampumaradalle voi ladata tästä.

Tietoa yhdistyksen ammunnan harjoittelusta

Varuskunnan ampumaradat (kivääri, pistooli,liikemaali) ovat käytössä seuraasti.
– Arkisin klo 16.00 – 20.00
– Lauantaisin klo 12.00 – 18.00
– Sunnuntaisin (kivääri) klo 12.00 – 18.00
– Sunnuntaisin (muut) klo 10.00 – 18.00

Ilmasotakoululla on oikeus ottaa rata käyttöönsä koulutuksellisista syistä ilman ilmoitusvelvoitetta.

Radan käytettävyyden voi varmistaa soittamalla päävartioon 0299-258303.

Ensimmäinen saapuva henkilö käy kuittaamassa avaimen päävartiosta ja toimii ampumaradalla ”vanhimman” roolissa. Kaikki seurat ja järjestöt ampuvat samoilla vuoroilla.

JRUn ohjatut vuorot kesäkaudella, jolloin on myös lainakalustoa käytettävissä, ovat perjantaisin klo 17 alkaen. Aloitus aina pistooliradalta.

################

Maanantaisin klo 17-20 yhdistyksen jäsenet voivat käyttää Keski-Suomen ampujien vuosivuokraajavuoroa. http://www.ksary.net/home/ohjeita

Kesäkaudella Practical radalla (Pistoolirata 3) on ohjattua SRA-harjoittelua yhdessä JSRES:n kanssa. Paikalle voi tulla tutustumaan lajiin, sekä harjoittelemaan mikäli SRA-ampuja teoriakoulutus on käyty hyväksytysti tai omaa SRA-ampuja ID:n.

################

Graniitin vuorot on peruttu toistaiseksi. Jyväskylän kaupungissa voimassa olevat koronasuositukset ja palveluiden rajoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun asti.