Ammunta

jru_ra7_008

Yhdistyksen ampumatoiminta on erittäin laajaa. Voit lähteä helposti mukaan yhdistyksen ampumatoimintaan kesällä Tikkakosken varuskunnan ampumaratavuoroilla ja Keski-Suomen ampujien vuosivuokraajavuorolla sekä talvikaudella Kuokkalan Graniitin pienoispistoolivuoroilla.

Lisäksi yhdistys ja sen jäsenet järjestävät SRA-koulutusta sekä ammuntoja. Yhdistys järjestää omia ampumakilpailuja ja lisäksi osallistumme kilpailuihin piiri- ja liittotasolla.

Ampumaharrastusta varten kannattaa hankkia erillinen ampumavakuutus, joko reserviläisen ampumaturva tai SAL:n lisenssi.

Lisätietoja ampumatoiminnasta saa ampumaupseereilta, joiden ajantasaiset yhteystiedot löytyvät hallituksen sivulta. Kartan Tikkakosken ampumaradalle voi ladata tästä.

Tietoa yhdistyksen ammunnan harjoittelusta

Varuskunnan ampumaradat (kivääri ja pistooli) ovat käytössä seuraavina päivinä joka viikko.
– Maanantaisin klo 17.00 – 20.00
– Perjantaisin klo 17.00 – 20.00
– Sunnuntaisin klo 12.00 – 18.00

Mikäli, ampumaradoilla ei ole harjoitustoimintaa (varusmiehet, reserviläiset, henkilökunta). Nämä varaukset menevät kaikkien edelle.
Puhelinnumero (0299 258 303), mistä kannattaa varmistaa radan käytettävyys eli onko rata vapaana.

################

Maanantaisin klo 17-20 yhdistyksen jäsenet voivat käyttää Keski-Suomen ampujien vuosivuokraajavuoroa. http://www.ksary.net/home/ohjeita

Kesäkaudella Practical radalla (Pistoolirata 3) on ohjattua SRA-harjoittelua yhdessä JSRES:n kanssa. Paikalle voi tulla tutustumaan lajiin, sekä harjoittelemaan mikäli SRA-ampuja teoriakoulutus on käyty hyväksytysti tai omaa SRA-ampuja ID:n.

################

Graniitin varaukset peruttu toistaiseksi. Jyväskylän kaupunki jatkaa koronasuositustensa ja palveluidensa rajoitusten voimassaoloa 31.3.2021 asti