Etusivu

 

Kunniavartio1

Kymenlaakson Reserviupseeripiiri toimii nimensä mukaisesti Kymenlaakson maakunnassa 12 kerhon ja noin 1350 jäsenen voimin. Toiminta koostuu kerhojen omasta, kerhojen yhteisestä sekä piirin toiminnasta. Yhteistyö Kymenlaakson reserviläispiirin kanssa on läheistä. Julkaisemme yhdessä piirien tiedotuslehteä, neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Kymen Salpaa. Piireillä on yhteinen toimitila ja yhteinen toiminnanjohtaja. Piiri ja sen jäsenet ovat vahvasti mukana MPK:n Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin toiminnassa.

AJANKOHTAISTA:

* La 18.9.2021 Reservin ampuma – ja maastokilpailu Utissa. Nyt myös retkisarja joko jalan tai maastopyörällä ilman ajanottoa! Lisätietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen: Linkki 

* La 11.9.2021 Ukontie rk-ampumakilpailu Vekaranjärvellä. Ilmoittautumiset MPK:n järjestelmän kautta.

* Kymenlaakson reservipiirien yhteinen tiedotusprojekti edistyy. Sivusto löytyy osoitteesta www.kymensalpa.fi

* AMPUJAT HUOMIO! Alkukauden kilpailut on peruttu, mukaanlukien pistoolin sarjakilpailu Tyrrissä 7.6.2021!  Lupinmäen rata on vielä suljettu, Tyrri auki alueellisen koronarajoitukset huomioiden. Jatkosta päätetään koronatilanteen mukaisesti, Kymenlaakson reserviläispiirin ampumatoimintaosiosta löytyy viimeisin tieto.

* Maaottelumarssin 1941 hengessä RUL sekä RES järjestävät Muistomarssin 4.-25.5.2021. Tällä aikavälillä haasteeseen osallistuvan tulee suorittaa yhtäjaksoinen vähintään 10 kilometrin mittainen marssi. Lue tarkemmat ohjeet liiton sivuilta ja lähde mukaan liikkumaan!

* TYRSKYJOTOS 2021 on peruttu. Lisätietoa: https://www.tyrskyjotos.fi/

*  Utin jääkärirykmentin ampuma-alueiden koronatilanteen aiheuttamia käytön rajoituksia muutetaan seuraavasti: Seuratoiminta sallitaan Tyrrin ampumakeskuksessa alueelliset koronarajoitukset huomioiden. Käyttäjä on itse velvollinen seuraamaan voimassa olevia alueellisia koronarajoituksia ja vastaa rajoitusten noudattamisesta. Päätös astuu voimaan välittömästi ja on voimassa toistaiseksi.