Etusivu

 

Tervetuloa Uudenmaan Reservipiirien sivuille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n sekä Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n toiminnasta.

 *** AJANKOHTAISTA  *** 


29.03.2021

RUK 100-pääjuhlaa vietetään
12. kesäkuuta verkossa

Allaoleva teksti on lainaus Maavoimien julkaisusta 29.3.2021 klo 8.00.

Reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla 12.6.2021 järjestetään koronaviruksen takia ilman suurta yleisöä ja laajaa kutsuvierasjoukkoa. Reserviupseerit ja muut kiinnostuneet voivat aktiivisesti osallistua koko päivän juhlaan verkkolähetyksessä ja sosiaalisessa mediassa.

Reserviupseerikoulun johtajan, eversti Vesa Helmisen, mukaan erilaisia juhlan toteuttamistapoja harkittiin perusteellisesti.

– Verkkototeutuksen avulla mahdollistamme satavuotisen reserviupseerien katkeamattoman ketjun osallistumisen juhlaan yhtenä joukkona, mutta paikallisesti koronaturvallisuus huomioiden. Uskomme, että niin kutsuttu RUK-henki välittyy myös tekniikan välityksellä.

– 12. kesäkuuta kannattaa varata aikaa juhlaan osallistumiselle ainakin kello 9.00 – 15.00. Luvassa on monenlaista mielenkiintoista sisältöä – arkea ja juhlaa – kuten 100 -vuotiaan instituution arvokkuudelle kuuluu, avaa Helminen juhlapäivän ohjelmaa.

Verkkolähetyksen tarkemmasta sisällöstä ja aikataulusta tiedotetaan keväällä RUK 100 -nettisivuilla osoitteessa maavoimat.fi/ruk-100.

 


02.01.2021

Vuosi 2021 – tilannetietoa

Uudenmaan reservipiirit toivottavat jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen sekä näillä sivuilla vieraileville kävijöille hyvää alkanutta vuotta 2021!

Vuosi 2020 tullaan muistamaan varmasti COVID-19 -viruksesta ja sen aiheuttamista toimenpiteistä ympäri maailman. Vuosi on nyt vaihtunut, ja molemmat reservipiirit toivovat, että pääsemme kiinni täysillä normaaleihin toimintoihimme tämän vuoden aikana. Molemmat reservipiirit ovat tätä silmälläpitäen tehneet aktiiviset toimintasuunnitelmat vuodelle 2021.

Taistelukoulun luennot ovat toistaiseksi peruutettu johtuen COVID-19 -viruksen aiheuttamista rajoituksista Puolustusvoimien toimintoihin. Tiedotamme näillä sivuilla, kun luentosarjamme pääsee jatkumaan fyysisesti Taistelukoulun tiloissa. Uudenmaan reserviläispiirit pyrkivät järjestämään korvaavia luentoja Internetin välityksella vuoden 2021 aikana.

Erilaisten kalenterien (esim. urheilukalenteri) ylläpito tuottaa vallitsevan tilanteen takia myös haasteita piirien toimintoihin. Kalentereita päivitetään sitä mukaa kun päivämäärät varmistuvat. Peruutukset ovat mahdollisia.

Molemmat reservipiirit sekä niiden yhdistykset toimivat koko ajan aktiivisesti tilanteen sallimissa puitteissa. Kannustamme piirien yhdistysten jäsenistöjä osallistumaan aktiivisesti oman yhdistyksensä toimintaan. Lisätietoa yhdistysten toiminnasta tarjoavat yhdistysten asettamat yhteyshenkilöt, jotka voit löytää näiltä sivuilta vasemmalta linkkivalikoimasta (valitse reserviupseeripiiri tai reserviläispiiri -> yhdistykset). He vastaavat mielellään kysymyksiisi oman yhdistyksesi reserviläistoiminnasta, ja toivottavat sinut mielellään mukaan reserviläistoimintaan!


Ajantasaista tietoa tulevista RESUL:n valtakunnallisista kilpailuista, piirikilpailuista ja piirien alueella järjestettävistä muista avoimista ampumakilpailuista löytyy Urheilu-osiosta vasemmalta valikosta.

Mikäli sinulla on kysyttävää piirien toiminnasta, ota yhteyttä!