Tervetuloa Uudenmaan Reservipiirien sivuille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n sekä Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n toiminnasta.

 *** AJANKOHTAISTA  *** 


16.04.2020

Toiminnanjohtajan yhteystiedot

Uudenmaan reserviläispiirien uusi toiminnanjohtaja Risto Lehto on saanut työtänsä varten yhteystiedot. Riston tavoittaa jatkossa puhelinnumerosta 045-271 4797 ja sähköpostilla osoitteesta  . Riston yhteystiedot ovat jatkossa löydettävissä myös näiden sivujen alareunasta. Lisäksi sivujen vasemmalta puolelta linkkiluettelosta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta lähetettävät viestit menevät toiminnanjohtajan sähköpostiosoitteeseen.


02.04.2020

Oltermanni I/2020 ilmestynyt

Uudenmaan reserviläispiirien yhteinen piirilehti Oltermanni on postitettu paperilehden tilanneille piirien jäsenille. Lehti on myös luettavissa Issuu-versiona allaolevasta linkistä.

Klikkaa tästä linkistä päästäksesi lukemaan piirilehti Oltermannin uusimman lehden


 

01.04.2020

Piirien yhteinen toiminnanjohtaja Risto Lehto aloittaa työssään, Haminan RUK:n 100-vuotisjuhla siirretty vuoteen 2021

 

 

Uudenmaan reserviupseeripiirin puheenjohtaja Tatu Häkkinen(vas.), piirien yhteinen, uusi toiminnanjohtaja majuri evp Risto Lehto ja Uudenmaan reserviläispiirin puheenjohtaja Mats Fagerström työsopimusten allekirjoitustilaisuudessa Vihdissä 2.3.2020.

Uudenmaan reserviläispiirien yhteinen toiminnanjohtaja, majuri evp Risto Lehto aloitti työnsä tänään 1.4.2020 hieman poikkeuksellisissa olosuhteissa. Johtuen Covid-19 -viruksen aiheuttamista toimenpiteistä myös piirien on ollut pakko muuttaa työskentelytapojaan etätyöskentelypohjaisiksi.  Tästä riippumatta Risto pääsee työn ääreen samantien. Piirit ovat tahoillaan kehittäneet Ristolle etätöitä hyväksi aikaa mm. piirien ja liittojen sääntöjen tankkauksesta aina piirien sähköisten tiedostojen läpikäyntiin asti. Lisäksi piirien puheenjohtajat tulevat pitämään Riston kanssa etäpalaverin, jolla Riston työura piirien palveluksessa saadaan hyvin alkuun.

Risto tuo mukanaan laajan osaamistaustan piireille tärkeistä asioista. Kontaktiverkosto Puolustusvoimiin ja muihin tärkeisiin yhteistyökumppaneihin, kyky kehittää ja tuottaa viestintä- ja markkinointimateriaalia sekä luonnollisesti Puolustusvoimien palveluksessa saavutetut ansiot oppimateriaalin tuottamisessa, Internet- ja some-puolen asioiden osaamisessa sekä tahto ja halu oppia ja tehdä uutta saivat piirien päättävät elimet valitsemaan Riston piirien yhteiseksi toiminnanjohtajaksi. Piirit toivottavat Riston tervetulleeksi tehtävään!

Johtuen Covid-19 -viruksen aiheuttamista tekijöistä piirien uusittu tietotekniikkapaketti on vielä matkalla kohti Riston toimistoa. Tämä paketti sisältää myös uuden toiminnanjohtajan puhelimen. Päivitämme Riston yhteystiedot osaksi näitä Internet-sivuja välittömästi, kun puhelin, sen liittymä ja Riston sähköpostiosoite ovat järjestyksessä ja toimintavalmiina.

Haminan reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla siirretty vuoteen 2021

johtuen Covid-19 -viruksen valtion toimintoihin aiheuttamista muutoksista, myös Puolustusvoimat on joutunut perumaan lähiaikoina mm. lähiaikojen kertausharjoitukset, jotta virus ei pääsisi leviämään näissä joukkotapahtumiksi lukeutuvissa tapahtumissa. Valitettavasti myös 6.6.2020 päivälle merkattu Haminan reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla on tällä päivämäärällä päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Uusi juhlapäivä on 12.6.2021. Allaolevasta linkistä klikkaamalla voi lukea Puolustusvoimien tiedotteen koskien juhlien siirtymistä.

Puolustusvoimien tiedote koskien Haminan juhlallisuuksien siirtämistä vuoteen 2021

 


17.03.2020

Piirien tiedote koskien Covid-19 -virusta (päivitetty 17.3.)

Johtuen Covid-19 -viruksen aiheuttamista toimenpiteistä yhteiskunnassamme Uudenmaan reserviläispiirit tiedottavat seuraavat asiat:

Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n keskiviikoksi 18. maaliskuuta merkityt piirihallituksen kokous ja piirin kevätkokous ovat siirretty pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n piirihallituksen kokous on siirretty pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Piiri tiedottaa erikseen kevätkokouksen pitämisestä ja ajankohdasta.

Puolustusvoimien palvelukeskuksen Tuusulan toimipiste (tuttavallisemmin Taistelukoulu) tiedotti tänään 17.3., että se on suljettu kurssi- ja seminaaritoimintojen osalta. Sulun päättymisestä tiedotetaan erikseen. Tieto piirien esitelmätilaisuuksien jatkumisesta kerrotaan tällä sivulla heti, kun lupa jatkolle tulee.

Uudenmaan reserviläispiirit toivottavat kaikille terveyttä ja jaksamista tämän harvinaisen poikkeusolon aikana!


14.02.2020

Uudenmaan Maanpuolustuspäivää on muistettu

Uudenmaan reserviläispiirien yhteisesti järjestämä vuosittainen Maanpuolustuspäivä on tänään ystävänpäivänä saanut osakseen kiitosta muistamisten muodossa, kun Uudenmaan aluetoimiston vuosijuhlassa Ikämiessuojeluskunnan säätiö Uudenmaan aluetoimiston ehdotuksesta myönsi Uudenmaan maanpuolustuspäivälle Ikämiessuojeluskunnan perinnemiekan kiitokseksi erinomaisesta työstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi sekä 2000e:n kannatuspalkinnon per piiri Uudenmaan maanpuolustuspäivän järjestelyiden tukemiseen.

Piirien puolesta perinnemiekan sekä stipendit kävivät vastaanottamassa Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n puheenjohtaja Tatu Häkkinen ja Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n puheenjohtaja Mats Fagerström.
Molemmat piirien puheenjohtajat kiittävät muistamisista Ikämiessuojeluskunnan säätiötä sekä Puolustusvoimia. Erityiskiitos saaduista muistamisista kuuluu Maanpuolustuspäivän vuosien saatossa järjestäneille paikkakunnille ja niiden paikallisyhdistyksille. Ilman tätä piirien yhdistysten panosta päivien järjestäminen olisi mahdoton tehtävä. Toisen erityiskiitoksen piirien puheenjohtajat haluavat osoittaa Puolustusvoimille ja Uudenmaan aluetoimistolle, joka on korvaamaton yhteistyökumppani Maanpuolustuspäivien järjestämisessä.

Kohdennetut kiitokset piirit esittävät Uudenmaan aluetoimiston päällikölle, everstiluutnantti Vesa Sundqvistille erittäin kiitettävästi toimivasta yhteistyöstä aluetoimiston kanssa sekä kapteeni Nina Leskiselle Uudenmaan aluetoimistoon. Kapteeni Leskinen on mm. usean vuoden ajan hankkinut Puolustusvoimien kalustoa Maanpuolustuspäiviin ja ollut Uudenmaan aluetoimiston edustajana päivien työryhmissä. Hänet palkittiin samassa tilaisuudessa maanpuolustusjärjestö Hermannien stipendillä mm. Maanpuolustuspäivän eteen tekemästään työstä.

Uudenmaan Reserviläispiirit onnittelevat kapteeni Leskistä standaarista sekä kaikkia muita palkittuja, ja kiittävät muistamisista!

Kuvassa vas. Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n puheenjohtaja Mats Fagerström, kapteeni Nina Leskinen/ Uudenmaan aluetoimisto, Uudenmaan aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Vesa Sundqvist ja Uudenmaan Reserviupseeripiiri ry:n puheenjohtaja Tatu Häkkinen

Kuva: Olli Alho / Maanpuolustuksen Tuki ry

 


Ajantasaista tietoa tulevista RESUL:n valtakunnallisista kilpailuista, piirikilpailuista ja piirien alueella järjestettävistä muista avoimista ampumakilpailuista löytyy Urheilu-osiosta vasemmalta valikosta.

Mikäli sinulla on kysyttävää piirien toiminnasta, ota yhteyttä!