Jäsentiedote 6 2014

JÄSENTIEDOTE 6 / 2014

 

  1. Ampumisharjoitukset

Ampumisharjoitukset ruutiaseilla on aloitettu toukokuun alkupuolella ja jatkuvat tähän menoon kesäkuun ajan.

Harjoituspaikkana on Hietakaulan ampumarata Akkunustien varressa Keminmaassa.

Nyt sovittuna olevat ampumisillat ovat:

          tiistai                                   03.06.                                  alkaen klo 17

          tiistai                                   10.06.                                  alkaen klo 17

          tiistai                                   17.06.                                  alkaen klo 17 ja                

          tiistai                                   24.06.                                  alkaen klo 17

17.6. ammutaan haastekilpailu Kemin reserviupseereita vastaan. Silloin toivotaan oman yhdistyksemme jäseniä mahdollisimman monia paikalle. Kesän aikana ammutaan oman kerhomme jäsenten kesken Aalto-Kallinen -kilpailu. Kilpailussa ammutaan pistooleilla ja kivääreillä. Tuloksen voi ampua kullekin sopivana ampumakertana. Muistettakoon myös, että ampuminen on jäsenetuna ilmaista.

 

  1. Suunnistaminen

Suunnistaminen on reserviupseerin perustaitoja. Suunnistamisen harjoittaminen on yhdistyksessämme ollut vuosia hyvin vähäistä. Nyt yhdistyksen hallitus on päättänyt elvyttää tätä liitonkin suosittamaa toimintaa. Suunta 2000 -urheiluseura järjestää Kemissä ja lähiympäristössä viikoittain maanantaisin viikkorastit, joissa on tarjolla eri- tasoisia suunnistusratoja. Vasta-alkajille on kulloinkin tarjolla helpohkoja ja lyhyehköjä suunnistusratoja. Radan voi kiertää kävelemällä. Tarvittaessa lähtöpaikalla opastetaan, kuinka radalle pääsee ja kuinka siellä toimitaan. Yhdistyksemme jäsenille ja perheenjäsenille on sovittu perusteellinen suunnistusopastus tapahtuvaksi maanantaina kesäkuun 2. päivänä niin, että lähtö on klo 17-18 välisenä aikana. Harjoituspaikka on Kuivanuorossa, jossa paikalle löytää tien risteyspaikkoihin ripustettuja punavalkoisia suunnistuslippuja seuraamalla. Viikoittaiset paikat ym. tiedot harjoituksista löytyvät aina sunnuntaisesta Pohjolan Sanomien urheilupalstalta.

Jäsenillemme osallistuminen on ilmaista, sillä järjestäjien kanssa on sovittu, että he laskuttavat kerhoamme kauden loputtua käyntikertojen perusteella. Tämän vuoksi harjoitukseen ilmoittautuessa tulee muistaa mainita, että on kerhomme jäsen. ”Suunnistusleimasimen” saa lainata lähtöpaikalta kolikkomaksua vastaan. Kolikon saa takaisin harjoituksen jälkeen kun palauttaa leimasimen.   

 

Hyviä ampumis- ja suunnistuskokemuksia toivottaen  

 

Jouko Väyrynen, sihteeri, jouko.vayrynen@pp.inet.fi, puh. 0400 364 209