Jäsentiedote 4 / 2015

Jäsentiedote 4 2015

1. Sääntömääräinen syyskokous

Veitsiluodon Reserviupseerit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 22.10.2015 klo 18.00 alkaen toimitiloissa Meripuistokatu 16. Kokouksessa   käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Kokouksen yhteydessä on Juhani Tolvasen esitelmä suomen kielestä.

    Kahvitarjoilu

    Tervetuloa!

 2. Ilma-aseharjoitukset alkavat

Aloitamme ampumaharjoittelussa sisäkauden. Ampuminen ilma-aseilla tapahtuu Kemin Kivikolla Lappia-oppilaitoksen tiloissa osoitteessa Tietokatu 2. Sisäänkäynti on takapihan puolella. Harjoitukset alkavat klo 17 ja kestävät pari tuntia. Toistaiseksi sovitut ampumaillat:

          tiistai                                   06.10.            klo 17 alkaen

          tiistai                                   20.10.            klo 17 alkaen

          tiistai                                   10.11.             klo 17 alkaen

Ampuma-aseet ja varusteet tuodaan paikalle seuran puolesta. Jos omistaa omia ilma-aseita, niilläkin voi ampua.

 3. Kivalon reserviläismaja

Muistathan, että yhdistyksen jäsenenä sinulla on edullisesti käytössäsi Keminmaan Kivaloilla oleva reserviläismaja. Kotisivuiltamme löydät asiasta lisäohjeita.

 4. Kuntokortin täyttäminen

Muistathan myös sähköisen kuntokortin. Sen täyttämisen voi aloittaa vaikkapa nytkin. Korttia täyttämällä ”tuet” reserviupseereiden toiminnan keräämistä. Kortti löytyy osoitteesta: www.resul.fi/kuntokortti.

 5. Kun olet ”suorittanut” mielestäsi reserviupseerille sopivaa liikuntaa, vaelluksia, vierailuja, retkiä, esitelmän kuulemisia jne, ilmoittele niistä ujostelematta   sähköpostilla vaikkapa sihteerille. Toimintasi olisi tarpeellista saada kansiin, sillä niin saadaan jäsenistön tekemisistä faktatietoa.

 Hyvää syksynjatkoa toivottaen

 Jouko Väyrynen, sihteeri, jouko.vayrynen@pp.inet.fi