Jäsentiedotteet

Suur-Savon Reservipiirit ja Etelä-Savon aluetoimisto:

Tiedotuslehti Savon- Vasama.

Suomen Reserviupseeriliitto ry:

Kenttäposti liiton kotisivuilla. Linkki.

Reserviläinen:

Lehti verkossa. Tutustu.

Juvan Lehti:

Yhdistyksen sääntöjen mukaiset syyskokouksen ja kevätkokouksen kokouskutsut on päätetty julkaista Juvan Lehdessä. Lehden ”Muistettavia”-palstalta voit seurata muita toimintaan liittyviä tiedotteita. Juvan Lehti. julkaisee myös toimituksellista aineistoa kiinnostavista tapahtumista.

Kokousasioita:

Syyskokouksessa 10.11.2020 yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Petri Turakainen ja varapuheenjohtajaksi Markku Jalonen  toimikaudelle 2021. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin: Ari Heikkinen, Kari Pitkälä, Ari Rautio, Kalevi Vauhkonen ja Esko Vuokko.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi vuodelle 2021 vahvistettiin 40 euroa. Nuorisojäsenmaksuksi vahvistettiin 17,50 euroa.

Toiminnan painopisteitä ovat prosenttiammunnan elvyttäminen mm. Noptel-laitteilla ja ampumakilpailujen osanottopohjan laajentaminen, jäsenhankinta ja -huolto sekä veteraaniyhteistyön ja -perinteen säilyttäminen. Toimintasuunnitelmaan sisältyy perinteinen reserviläismatka, joka suuntautuu 14-18.4. Pohjois-Puolaan ja Balttiaan. Asiantuntijaoppaana on kenraaliluutnantti Pentti Lehtimäki ja vastuullisena matkanjärjestäjänä Vihdin Liikenne Oy VL-Matkat. Matka toteutuu, mikäli koronarajoituksista ei muuta johdu tai se siirretään.

Perinteisiä toimintamuotoja ovat yhteistoiminta Juvan reserviläisten kanssa ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen näkyvyyden lisääminen.

Sihteerille voi toimittaa yhteystiedoissa tapahtuneet muutokset.