Ajankohtaista

Juvan Reserviupseerikerho ry:n ajankohtaistapahtumat on luettavissa kalenterista ja tapahtumia-sivulta.

Tältä sivulta pääset lukemaan  Reserviupseeriliiton Ajankohtaista-palstat. Linkki.  RUL:n Kenttäpostin voit lukea tästä linkistä.

Suur-Savon Reserviupseeripiiri ry:n ajankohtaiset tapahtumat löydät tästä linkistä.

Voit seurata myös Juvan Reserviläiset ry:n toimintaa. Linkki.

Vuosikokousasiat:

Syyskokous pidettiin 10.11.2020 Juvan kunnanvirastolla.  Kokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Petri Turakainen ja varapuheenjohtajaksi Markku Jalonen. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Ari Heikkinen, Kari Pitkälä, Ari Rautio, Kalevi Vauhkonen ja Esko Vuokko. Toiminnan tarkastajiksi valittiin Matti Rossi ja Markku Vihavainen ja heidän varamiehikseen Arto Tuovinen ja Seppo Schadewitz. Jäsenmaksun suuruudeksi vahvistettiin 40 euroa, josta liiton osuus 14 €, piirin 7,50 €, Savon Vasaman 3,00 €, Reserviläislehden 8,50 € ja kerhon osuus 7,00 €.

Toimintasuunnitelma on esitelty tarkemmin muilla sivuilla. Siihen merkityn ja 14.-18.4.2021 toteutuvaksi suunnitellun  Reserviläismatkan ajankohta on muuttunut edellä kerrotuista syistä 9.-13.8.2021 ja se suuntautuu edelleenkin Pohjois-Puolaan ja Balttiaan.

Toimintasuunnitelmaan merkityn Hamina Tattoo Marssishow:n 6.8.2021 toteutuminen riippuu myös koronarajoitukista.

Kevätkokous 2021

Kuluvan vuoden toimintaa tulee rajoittamaan koronarajoitukset ja siiheen liittyvät viranomaispäätökset.  Koko Etelä-Savon alue  siirtyi kiihtymisvaiheeseen 26.2.2021. Aluehallintovirasto on velvoittanut Essoten kuntayhtymän alueen toimijoita varmistamaan asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktien syntymistä (alle 2 m). Virasto on kieltänyt 5.3. kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestetävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä. Määräys on voimassa 8.-31.3.2021. Myös kokoustilat Juvalla on määrätty suljettaviksi.

Tästä seuraa maaliskuussa 2021 pidettävän sääntömääräisen kevätkokouksen siirtyminen ajankohtaan, jolloin se on mahdollista pitää.