2017

Porvoon Reserviupseerikerho ry:n hallitus:

Muut toimihenkilöt:

Uudenmaan Piirin 2.varapuheenjohtaja Majuri Kari Vahala
Piirihallituksen jäsenet Erkki Naumanen ja Toni Sarro
Piirihallituksen varajäsenet Jarkko Törmänen ja Antti Pennanen


Jouluaaton kunniavartiosto 24.12.2017


Itsenäisyyspäivän juhlinta 6.12.2017

Oli meillä Porvoossa todella hieno ja juhlava Suomen 100 v Itsenäisyyspäivä! Juhlintaa oli oikein ”Porvoon mitalla”!

Kansalaismarssin alkutaipaleella saatiin jo tuntumaa yleisömestykseen, sillä reitin varrella oli jo runsaasti kaupunkilaisia ja ”kännykkäkamerat kävivät”.

Sitten Sankarihaudoille oli kokoontunut kaikkien aikojen ennätyksellinen yleisö- määrä, arviolta toista tuhatta ihmistä, tämän päivän (8.12.) Uusimaa-lehteä lainaten.

Oli todella juhlava, yhteisöllinen tunnelma. Kukin yksittäinen Sankarihauta oli valaistu lyhtykynttilöin partiolaisten ja lukiolaisten toimesta.

Porvoon kaupungin Itsenäisyyspäivän juhla teki myös yleisöennätyksen, kun juhlapaikkaan, Taidetehtaan Avanti -saliin saapui viitisensataa kaupunkilaista juhlimaan yhdessä juhlapäivää (Uusimaa lehti 8.12).

Itsenäisyyspäivän kaikkien tapahtumien järjestelyt ja osallistumiset onnistuivat osaltamme erinomaisen hyvin!
Oli hienoa, että saimme olla kunniakkaasti ja näkyvästi toteuttamassa itsenäisyytemme 100 v juhlavuoden paikallista Porvoon tapahtumaa!

Suuret kiitokset Kaikille sekä juhlapäivän tehtävien järjestelyihin että itse juhlapäivän tehtäviin ja tapahtumiin osallistuneille! Teimme yhdessä taas erinomaista tulosta!

Yhteistyöterveisin
Erkki Naumanen
pj


Veteraanikeräys 11.3.2017

Veteraanikeräys onnistui erittäin hyvin Vesa Paatelman koordinoimana ja kerääjien toimesta. PRUK:n kerääjinä olivat Jussi Vaurio, Fred Sahala, Teemu Turunen ja Erkki Naumanen. Kerääjiä oli kaikkiaan ennätysmäärä 17 henkilöä ja erinomaisen hyvin joka keräyspisteessä. Tuottoa tuli niin hyvin, että lippaita tarvitsi tyhjentää keräyksen aikana.