2016 – Maanpuolustuspäivä Porvoossa

Uudenmaan 34. maanpuolustuspäivä Porvoossa sunnuntaina 2.10.2016

Lisätietoja www.maanpuolustuspaiva.net/

Maanpuolustusta ja turvallisuutta Porvoon mitalla

Uudenmaan 34. maanpuolustuspäivä Porvoossa sunnuntaina 2.10.2016 Päivän teema on ”Maanpuolustusta ja turvallisuutta Porvoon mitalla”

Uudenmaan maanpuolustuspäivä on merkittävin ja suurin vapaaehtoisten järjestämä maanpuolustustapahtuma Uudenmaan maakunnassa. Nyt jo 34. kerran järjestettävä maanpuolustuspäivä tarjoaa kansalaisille ajankohtaista tietoa Suomen maanpuolustuksesta sekä turvallisuusviranomaisten ja vapaaehtoisjärjestöjen toiminnasta kokonaisturvallisuuden hyväksi.

Virallinen järjestelyvastuu on Uudenmaan Reserviupseeripiirillä ja Uudenmaan Reserviläispiirillä. Käytännössä järjestelyt toteutetaan paikallisten maanpuolustusjärjestöjen toimesta. Mukana järjestelyissä ovat myös Porvoon kaupunki ja seurakunnat, Puolustusvoimat, Poliisi, Itä-Uudenmaan pelastuslaitos, Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK sekä lukuisat vapaaehtoisjärjestöt.

Mukaan tapahtumajärjestelyihin tarvitsemme vapaaehtoisia, niin näyttelykentälle kuin esim. näyttävään paraatiin! Kysy lisätietoa Erkiltä ja ilmoittaudu mukaan ainutlaatuisen tapahtuman järjestelyihin. Pienikin apu on suuri apu!

Lisätietoja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Erkki Naumanen 044 3508928 /pj.pruk[at]gmail.com
https://www.maanpuolustuspaiva.net/

SUISTO 2016

Porvoon maanpuolustusviikonloppu 30.9. – 2.10.

Koulutusta reserviläisille – ja myös siviileille.

Mukana Puolustusvoimat, Naisten Valmiusliitto ja Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Selaa kursseja tältä sivulta – ja ilmoittaudu mukaan! https://www.mpk.fi/  hae koulutukset aikavälillä 30.9 – 2.10. Osa kursseista on jo täyttymässä, tule mukaan!

Lisää SUISTO-uutisointia:
https://www.facebook.com/Suisto-harjoitus-565684173593322/