Ajankohtaista

Kerhon tapahtumat löydät alla olevasta linkistä ja Facebook kalenterista

PRUK:N vuosikello 2020


KEVÄTKOKOUSKUTSU

Porvoon Reserviupseerikerhon kevätkokous järjestetään tiistaina 2.6.2020 klo 19:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Koronaviruksen takia kokous toteutetaan etäkokouksena Teams-sovelluksen kautta. Sovellus edellyttää internetyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Jäsenet voivat lähettää puheenjohtajalle sami.sinkko@lindstromgroup.com pyynnön saada kokouslinkki sähköpostiinsa. Pyyntöjen toivotaan olevan toimitettuna 31.5. mennessä.

KALLELSE TILL VÅRMÖTE

Borgå Reservofficersklubb vårmöte hålls tisdagen den 2.6.2020 kl 19.00. Vid mötet behandlas stadgeenliga ärenden.

På grund av coronaviruset, hålls möte på internet med Teams-applikationen. För at delta på mötet behövs internetanslutning och e-postkonto. Medlemmar som vill delta på mötet kan anmälda sig vid ordsföranden sami.sinkko@lindstromgroup.com senast 31.5.

KORONAVIRUS JA SEN VAIKUTUS PRUK:N TOIMINTAAN

Yhteiskunta toimii edelleen. Mihinkään ylilyönteihin ei ole aihetta.
Yhteiskunnassamme on vähävaraisia, joille mittava varautuminen on haasteellista. Älä vaikeuta heidän elämäänsä ylivarautumalla.
Jos sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia, tarjoa apua sitä tarvitseville.
Seuraa Suomen hallituksen tiedotusta ja viranomaisohjeita.
Me selviämme tästä!

Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti kerhon hallitus on päättänyt että kerhon toiminta koskien fyysisiä tapaamisia keskeytyy 12.4.2020 asti. Kerhon hallitus päättää asiasta uudestaan 14.4.


VUOSIKOKOUS

Sääntömääräisen vuosikokouksen aika ja paikka päätetään kun koronavirustilanteesta johtuvat rajoitukset on poistettu. Kerhon hallitus tiedottaa tilanteesta 14.4. pidettävän kokouksen jälkeen.


TAISTELUKOULUN ESITELMÄT 2020

Puolustusvoimien palvelukeskuksen Tuusulan toimipiste (tuttavallisemmin Taistelukoulu) on tiedottanut, että kaikki kurssitoiminta ja yleisötilaisuudet ovat jäähyllä pääsiäiseen asti. Piirit ovat valmistautuneet valtiossa vallitsevan tilanteen mukaan siihen, että yleisötilaisuuksien kielto tulee jatkumaan lähipäivinä pääsiäisen jälkeenkin. Piirien esitelmätilaisuudet jatkuvat myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.


MUNKKALAN JA HAMINAN AMPUMARATOJEN KÄYTTÖ

PV:n ampumaradat, myös PRUK:n käyttämä Haminan rata on suljettu muilta kuin puolustusvoimain henkilöstöltä ja pv:n toiminnalta.

Munkkalan ampumaradan käytöstä Porvoon Ampumaratyhdistys on julkaissut tiedotteen https://www.pamry.net/uutiset.html?177074. Yhdistysten järjestämät tilaisuudet ovat toistaiseksi pannassa, mutta radan yksityiskäyttö on mahdollista.

Maksathan ampumaratamaksusi ennen kuin käyt. Ohje: pamry.net
PRUK suosittelee oireettomille jäsenille omaehtoista ampumaharjoittelua sekä maltillista liikuntaa!