Etusivu

Hämeenkyrön Seudun Reservupseerikerhoa kokoonnuttiin perustamaan 31.7.1949.

Toiminta on ollut vilkasta alusta alkaen ja jatkuu vilkkaana edelleen. Tämän etusivun kuvakarusellista näet kuvapoimintoja keskeisistä ja perinteisistä kerhon toiminnoista.

Kerho tarjoaa mahdollisuuksia ja kannustaa reservin upseereita kehittämään kenttäkelpoisuuttaan itsekunkin henkilökohtaisen harjoittelun lisäksi Maanpuolustuskoulutuksen koulutustapahtumissa, jotoksille osallistumisilla sekä erilaisissa reserviläisten kilpailuissa.

Ampumataitoja sekä ilma- että ruutiaseilla kehitetään kilpailuissa, ammuntapäivillä ja Honkalan ampumaradan harjoitusvuoroilla.

Ei pidä myöskään unohtaa yhteistyötä Veteraanijärjestöjen kanssa eikä menneiden sukupolvien uhrauksien kunnioittamista sankarihaudalla Talvisodan päätymisen vuosipäivänä, Kaatuneiden muistopäivänä, Itsenäisyyspäivänä ja Jouluaattona.

Yhteistyö on aktiivista sekä reservin aliupseerien että naisjärjestöjen kanssa. Yhteistyössä järjestettävä perinteinen itsenäisyyspäivän aaton juhla, Linnan juhlat, on saavuttanut laajan kävijämäärän koko Pirkanmaan piirin alueelta, viime vuosina olemme saaneet mukaan myös ulkomaisia vieraita.

Uudet kokoontumistilat löytyvät osoitteesta Härkuja 6.  Remontti on käynnissä ja talkooväkeä tarvitaan.  Ota yhteyttä !

Ellet ole jo mukana, liity reservin upseerien aktiiviseen joukkoon!