Ampumarata

Nikulanvuoren ampumapaikka

Naantalin Reserviupseerit ry:n, Naantalin Reservinaliupseerit ry:n ja Naantalin Maanpuolustusnaiset ry:n ylläpitämä ampumarata sijaitsee Nikulanvuorella, Haijaisten kuntopolun läheisyydessä. Ampumaradan käyttö on sallittu vain yllä mainittujen yhdistysten jäsenenille tai jäsenen läsnäollessa. Mikäli et kuulu yhteenkään mainituista yhdistyksistä, mutta olet kiinnostunut ampumaradan käytöstä, voit ottaa yhteyttä radan vastuuhenkilöön. Ampumaradalla on 12-paikkainen 25 m pienoispistoolirata ja 10-paikkainen 50 m pienoiskiväärirata.

Ampumapaikalla käytettävän aseen kaliiperi saa olla korkeintaan .22-kaliiperia.

Lupamääräysten mukaan ampumaradan käyttö on sallittua arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-17 sekä sunnuntaisin klo 14-17. Ammunta on kielletty juhlapyhinä, joulu- ja juhannusaattona sekä pääsiäislauantaina. Ampumaradan käyttäjien tulee merkitä käyttövihkoon nimensä ja ammuttujen laukausten määrät aselajeittain. Jätteet on kerättävä niille varattuihin ja merkittyihin astioihin!

Radan ylläpitokustannuksien kattamiseksi ampumaradan käytöstä peritään ratamaksu. Ratamaksu on joko 5 euroa / kerta tai 20 euroa / vuosi. Ratamaksu tulee suorittaa Nikulanvuoren ampumaradan tilille FI52 4309 0010 5435 85. Huom! Tilinumero muuttunut!

Nikulanvuoren ampumapaikan käyttösäännöt löydät tästä.