Jäsenedut

Jäsenmaksuaan vastaan Naantalin Reserviupseerit ry:n jäsenet saavat useita rahanarvoisia etuja:

Yhdistys maksaa jäsenilleen viiden kerran osallistumismaksun ja EMIT-kortin vuokran Turku-Rasteille tai vastaaviin kuntosuunnistustapahtumiin. Katso tarkemmat ohjeet tästä. Edun arvo on max 50 € vuodessa.

Yhdistys tukee jäsenistönsä osallistumista MPK:n kursseille maksamalla puolet normaalien kurssien maksuista (nuorisojäsenille kokonaan). Katso tarkemmat ohjeet tästä. Edun arvo on max 80 € vuodessa.

Yhdistys tarjoaa yleensä keväisin jäsenilleen viisi ilmaista uintikertaa Raision uintikeskus Ulpukkaan. Edun arvo on yli 25 €.

Yhdistyksen jäsenillä on oikeus käyttää Nikulanvuoren ampumarataa enintään .22-kaliiperisilla aseilla.

RUL:n jäsenenä voit hankkia myös edullisen RUL Plus -jäsenyyden, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen, ja antaa osallistumisoikeuden Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisurheiluliiton ja Reserviläisliiton niihin liittotason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa. Vakuutuksen tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastava jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta. Vuonna 2021 RUL Plus -jäsenyyden hinta on 25 euroa. RUL Plus -jäsenyyden voi hankkia itselleen jäsenmaksun maksamisen yhteydessä.

Reserviläinen ja Parivartio -lehdet tulevat automaattisesti kaikille jäsenmaksunsa maksaneille.

Katso tarkemmat tiedot RUL:n jäseneduista liiton sivuilta.