Tulta toukokuussa!


Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2023 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken. Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana. Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin.


Naantalin Reserviupseerit järjestää useita mahdollisuuksia osallistua:

 • lauantai 6.5. klo 10 alkaen, Haijainen
 • maanantai 8.5. klo 17 alkaen, Raasi
 • perjantai 26.5. klo 17 alkaen, Haijainen
 • tiistai 30.5. klo 17 alkaen, Raasi


 • Näiden lisäksi yhdistyksen kuntosalivuoroilla torstaina 11.5. ja sunnuntaina 14.5. voi tehdä Tulta toukokuussa!-suorituksen ekoaseilla.


  HUOMIO! Virallisen RUL-RES kilpailun lisäksi NARU:n asevastaava Panu julistaa toukokuuksi myös herrasmieskilpailun jossa eniten Tulta toukokuussa! -suorituksia kerännyt naantalilainen reserviläinen palkitaan laadukkaalla viskipullolla. Ilmoita suorituksesi toukokuun lopussa siis myös Panulle.

  Alkaa1 touko 2023 00:00 Sijainti
  Loppuu31 touko 2023 00:00 Osoite
  Karttaa ei ole saatavissa