Ammunta

Ampumatoimintaa johtaa ampumatoimikunta, jonka puheenjohtaja ja jäsenet hallitus vahvistaa vuosittain.

Pidä yllä osaamistasi – tervetuloa ampumaan

Yhdistyksellä on oma ampumavuoro Salon Seudun Ampujien ilma-aseradalla Ollikkalan koululla lauantaisin klo 10–14. Ampumatoimikunnalla on valmius järjestää yhdistyksen jäsenille valmennus sekä koulutustoimintaa amunnan saralla. Meidän kauttamme voit saada myös aseen käyttöösi. Ota yhteyttä ampumaupseeriin ja tule rohkeasti mukaan ampumaan.

Ruutiaseammunnat Hevonpäässä tukeutuvat perinteiseen tapaan Salon Seudun Ampujat ry:n kilpailuohjelmaan, joka julkaistaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Tulevanakin kesänä yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus osallistua kaikkiin kalenterissa merkittyihin ampumatilaisuuksiin maksamalla joko koko kauden ratakortin tai osallistumiskerran maksun. Kaikkien ampumaurheilua harrastavien kannattaa seurata SaSA:n kilpailukalenteria seuran kotisivuilta www.sasa.fi.

Kilpailutoiminta

Yhdistys järjestää omia ilma-asekilpailuja. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule matalalla kynnyksella mukaan ylläpitämään osaamistasi.

Ruutiasekauden mestaruuskilpailut järjestetään Salon Seudun Ampujien mestaruuskilpailujen yhteydessä.

Prosenttiammunta

Prosenttiammunta alkaa 1.1. ja sen kesto on koko kalenterivuosi. Prosenttiammunnassa lasketaan kuinka suuri prosentti yhdistyksen jäsenistä on suorittanut 10 laukauksen ampumatapahtuman. Myös hirvi-, kauris- ja karhukokeen suorittaminen lasketaan mukaan. Ilmoituksia suorituksista voi lähettää ampumaupseerille sähköpostitse.

Ampumatoimikunta

Uolevi Piispanen
Seppo Ahokas
Liina Laine
Tuomas Helenius